Stanodavci i podstanari to su srca dva

1. Našao ja na oglasima dobar stan za male pare na lokaciji koja mi odgovara, al u opisu pisalo tipa "izdajem stan ozbiljnoj zaposlenoj ženi", ja okrenem i odma na keca kažem živeo bih sa još jednom osobom na duže, nismo studenti, zaposleni smo, Javlja se ženska neka, ćale njen izdaje i kao "joj pa to mali stan, malo bi tesno bilo az vas dvoje, al javiću ti u utorak kad da dođete da pogledate pošto je tu trudnica do 1.". Ja rekoh OK i danas pošto niko ne zove uđem na oglas a oni promenili opis i dodali "izdajem stan ISKLJUČIVO JEDNOJ ozbiljnoj zaposlenoj ženi".Dabogda došla neka ozbiljna da se jebe svako veče sa trojicom da svršavaju po novoj garnituri, govna zatucana

2. Opet se jebete

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.