Köksal Baba

1. još ga ovaj vodi za ruku hahahaha

2. al kako se uplašio kamile jebem ti :'D

3. hahahaah i zivotinje bije jer ga i one gledaju kao midzeta

4. хаххаха чекао сам да полуди и поломи цео објекат

5. ово одмахивање на 0:22 је плакање, треба овековечити гифом и користити по форуму. хахах.

6. Kad smo kod kuglanja.. Ljudi moji ja jednom sa neki drugom i nekim pičkama u deltu (edit: tj ne deltu nego drugi tržni centar ali isti kurac) i kao "ajmo brate na kuglanje" ja u fazonu "nikad to nijesam igrao ali aj razjebaću vas kepece svejedno"...

I dođe mala ruskinja jebe mi mater ja gleam brate ožiljak na duši mi ostao

EDIT: Inače davim se kad svaki put kugla ode u desnu stranu jebeno haha

7. Ok ajd sad da mi neko objasni.
    Šta je njegova tajna?
    Turci neki puni para vodaju ga da ga drkaju jer je prznica i midžet?

8. Otprilike to Bohore. Ja kako sam shvatio ovi što ga vodaju okolo su mu familija.
    Bukvalno kao da sad odu Kornelijeva braća i sestre i vodaju ga kroz grad okolo da grize onako iskrivljen na neke skroz lijeve ljude

9. боксеру, ти стварно не знаш причу о вези коксал бабе и ердогана?

10. Hahaha, bela Vukajlija za Bosance vol.2 :D

11. coa, jel imaš link za onaj klip iz turske skupštine kad je izbio vojni puč, pa kad baba stoji u prvom redu, ne mogu da iskopam, ne znam šta da kucam, ne umijem turski

12. Hvala Paz.
    Ti rumeni i ti s jednom obrvom napušte se kurca ok

13. па шта сам ја, сулејман па да умем турски, одакле ми?

мада имао бих да сам то икад видео, него не знам о чему говориш. ЧОВЕЧЕ.

14. прове, дедер подсети ме на то с белом вукајлијом и босанцима, кога смо то турирали, и како је ишла прича, сећаш ли се?

поодавно је било, драго ми је да се сећаш.

15. drugar mi se kleo da je video koksal babu na teveu dok su prenosili sednicu skupštine u turskoj, pa je našao i video, običan neki raša tudej klip, al koksal u skupštini

16. drugar mi se kleo da je video koksal babu na teveu dok su prenosili sednicu skupštine u turskoj, pa je našao i video, običan neki raša tudej klip, al koksal u skupštini

Dimna bomba u kosovskom parlamentu je Koksal Baba za sirotinju!

17. Inače za koga navija Koksal Baba? Djeluje mi kao klasični navijač Galatasaraja

18. Coa, brt ti si mi to pričao, tij. pisao ima 3 dine sig. A u pitanju je jedna mila persona sa foruma, ne bih sad da pišem ko je jer deluje da je ljuto jeban :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.