Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Vaterpolosti jedva izborili nerešeno protiv Grčke baj da vej.

Dosta stvari sam naučio da kontrolišem u životu, ali da se ne nerviram zbog naših debilnih sportista neću nikada.

2. Брт, држимо и светско првенство и европско првенство и светску лигу и светски куп, контам да Савић зна шта ради, можда прави простор за калкулисање јер колико год да смо бољи од осталих, нисмо баш ни као Амери у кошарци....

gonzo
    OK, evo ih. Ovo je naravno moje mišljenje što se tiče toga ko može da osvoji medalju.
    Vaterpolo, košarka (muška i ženska, neće biti lako ali je moguće). Uz neku ludu sreću mogle bi i odbojkašice.
    Od pojedinačnih Ivana Maksimović u disciplini u kojoj je uzela srebro u Londonu, Štefanek u rvanju, tekvondo Milica Mandić i Tijana Bogdanović (s tim što mislim da mala Bogdanovićema možda ima i veće šanse) i možda još jedna kod veslača.

Одбојкашице су ми пре фавориткиње него кошаркашице.... А и кајакаши (Новаковић и женски двојац и четверац могу до неке медаље) могу исто....

Gvozzden
    jel igra eksum australiji?

Ни Ексум ни Симонс....

И који је курац Скариолу са Рубиом и Калдероном.... 12-13 минута му је први играо, док му други није ни улазио.... К'о Божа Маљковић кад је водио Словенију па му је Лакович играо пре Драгића....

3. Thilmo
    Od 260 država Kosovo je trenutno 13. po broju medalja.

ne znam na sta mislis,al na olimpijadi ih ima 207(od kojih jedni i nisu drzava.sami za sebe,neke izbeglice,tako ih nazvali.ona varijanta pod olimpijskom zastavom).na svetu sa sve onim priznatim i nepriznatim republikama/regijama koje hoce da budu drzave nema 260

4. Dosta stvari sam naučio da kontrolišem u životu, ali da se ne nerviram zbog naših debilnih sportista neću nikada.

Kao sto ja nikada necu razumeti ljude koji previse pizde zbog Djokovica i kosarkasa fazon..Iznerviram se i ja na dve sekunde ali onda skapiram da me u sustini boli kurac

5. 206 ih ima, permutovao brojeve. Svejedno jebeno kosovo trinaesto.

A kad cepidlačiš, Olimpijada je period od 4 god između Olimpijskih igara, a ovo sad su Olimpijske igre. Xd

6. pretpostavio sam da si permutovao brojeve.jednostavno sam hteo da budem pravi forumas i da se pravim pametan.:p
    jesi to cuo od onog matorog na tv-u pre neki dan u emisiji pred otvaranje? nesto mi poznato.
    znam da sam negde cuo kako neko nekog ispravlja.ovih dana

7. Blek, ja kad izgubi Zvezda u EL a nedelju dana čekam tu tekmu..posle toga sam bar pet dana ubedaren.

A već par godina kad je neka gusta završnica menjam kanal i gledam na lajvskoru rezultat, pa ako valja prebacim. Inače cenim da bih umro ili polomio sve po kući.

A ako pobedimo onda gledam snimak po deset puta sa uživanjem.

Eto, to je za Zvezdu ali se skoro isto ponašam za većinu sportova u našoj reprezentaciji.

I ne mogu to nikako da promenim, a hteo bih.

8. Олимпијада означава и само такмичење.
    http://image.prntscr.com/image/7f4cf9ddb53b4a1c90f6e31eded9e319.png

9. Klasičan Srbin, pročitao samo naslov lolo

10. jesam ja lud ili rts ne prenosi kosarku u 7?

Prenose ono zensko sranje protiv kanade

11. Rts 1 valjda prenosi musku,a rts 2 zensku..

12. Obe su valjda od 7..

13. sta ti znace brate te dve tacke?

14. Nas prenose sigurno. Al ne pogledah ni jednu drugu utakmicu.

15. One na digitalnom satu razdvajaju časove i minute i otkucavaju jednom u sekundi xDDD

Sutra mogu da te učim da gledaš u analogni, on nema dve tačke.

16. Obe su valjda od 7..

Ove dve tacke, ti si se ubacio radmilo

17. Pa to ti je velikiblek napisao.

18. od 7 i 15 su muški

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.