Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Radulja sa fejdavejom jebooote jos trojku da da i da se pakuje australija

2. Za ovakve ekipe nam fale Bobi i Bjelica, da uspore igru.

Ovi divlji aboridžini igraju ran and gan košarku. Plus ujedaju u odbrani.

3. Al dobro je, s obzirom da su oni diktirali tempo, mi vodimo na poluvremenu.

Čudno mi je šta se dešava sa Jokićem.

4. odakle je bogdan ubo trojku,krv ti jebem.nema veze sto se ne vazi.da smo takvu dali hrcama,mislim da bi sa terena izasli.bez obzira sto se nas konto ne bi povecao.

5. Kakva kurčeva ran end gan kosarka, nisu jedan napad zavrsavali u prvim sekundama napada, maltene svaki put iskoriste ceo napad.

6. Samo ti lupetaj Tilmo haha

Jokić je ove godine u NBA imao problema sa jakim centrima, sa Adamsom (i Ibakom) iz Oklahome, sa Deandreom iz Klipersa, sa Dramondom iz Detroita. A u Australiji su Bogut i Bejns. Mada sad imaju malo problema sa faulovima, valjda će to moći da iskoristi.

7. Nema, gubimo ovo.

8. A ja menjam kanal jer sam na kraju živaca.

9. Мирослав нема одраз јебенти.

10. Nedović najjači igrač sig

11. Ok, da izgubimo od Francuza i da se nadamo da će Hrvati da dobiju i Litvance i budu prvi, i onda milina.

12. Pu jebem vam majku nesposobnu. Govna jedna smrdljiva mrš mrš bre stoko nespodobna

13. Nedović najjači igrač sig

I Sale selektor.

14. Nije, Bohore. A da, jeste 17, sad sam se setio.

15. Милс нас урниса, а он је бледа сенка америчких плејева.

16. Kurac do medalje sa ovakvom igrom.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.