Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. http://www.b92.net/sport/rio2016/medalje.php

To sa i ja mislio i verujem da Španija može u klinč sa SAD.

2. КАЖЕ ДАНАС НА РТС-У НЕКИ ЛИК, ТЕКВОНДО ТРЕНЕР "НАДАМО СЕ ДА ЋЕ СЕ НАША ТЕКВОНДАШИЦА ПЛАСИРАТИ У ФИНАЛЕ КОЈЕ ЈЕ ТАМО НЕГДЕ ПОСЛЕ ТРИ И ДА ЋЕ СЕ ПРЕКИНУТИ ПРЕНОС КОШАРКАШКЕ УТАКМИЦЕ СРБИЈА-ХРВАТСКА ДА НАЦИЈА ГЛЕДА 15 МИНУТА ФИНАЛЕ."

ПОШТУЈЕМ ЈА НОГЕСАЊЕ У ГЛАВУ И ТО, АЛИ БАЈО МОЈ, ТО БИ БИЛО КАО КАД БИ СЕ ПРЕКИНУО НЕКИ ФИЛМСКИ КЛАСИК ТИПА ЛЕПА СЕЛА ЛЕПО ГОРЕ ПЕТНЕСТОМИНУТНИМ ЕМИТОВАЊЕМ СИТКОМА СМЕШНО ЋОШЕ КОД ЂОШЕ.

3. Jeste da će Ameri sad rasturiti Argentinu, ali evo jedne zanimljivosti.
    http://www.sixthmanjournal.com/wp-content/uploads/2014/07/Emanuel-Ginobili-Nike.com_.jpg
    Ovaj čovek ima isti broj prstenova kao celi tim Amerike zajedno.

4. To ko da se prekine rat dok traje Olimpijada.

5. Стеван
    Kakav optimističan scenario imam u mislima. Ova generacija Španije nakon dva prethodna olimpijska poraza u finalima od Amera, ovako matori konačno uspevaju da ih pobede i onda im naši u finalu uzmu nekako zlato. A pre toga nekako prolaze Australiju i pre toga Hrvati ne naprave iznenađenje lolo

Koliko bi to bilo lepo jebem ti

bilo bi lepše da krajina nije pala i da nisi morao da izbegneš od kuće

6. to je fejk krajina

7. ja sam igrao na amere hendi, ali ne bi pao sa stolice da vidim još jednu tesnu tekmu. mislim da je argentina najslabiji tim četvrtfinala ali imaju dva prekaljena nba veterana i generalno imaju duha.

8. šta je prava krajina dube, prijedor i to

9. Nemaju Ameri vođu ekipe, samo Karmelo je tu stariji. Mogu Argentinci da ih operu na iskustvo.

10. Uzimamo hrvate 6 razlike, koju ce da donese Simonova jaka odbrana i meka ruka.

11. ako budem cekao pijan kosarku(a za sada sve ide po planu) i u pola 4, 4 je prekinu sa nekim kurvama sa viskom muskih hormona prva i uslovna reakcija ce biti nas 20 pijanih idemo ka zgradi rts-a da dovrsimo ono sto nato nije majku im jebem bezobraznu

12. Imaju jebeni drugi program ne vidim što bi prekidali mada kakvi su idioti ne bi me previše začudilo

13. brt ja se iskreno nadam i zbog njih i zbog nas 200k mentola da to nece uraditi

14. jel aus sad ide na sad ili nas

15. a sto su sada debili pustili snimak aus-lit a ne prenose sad-arg koju picku materinu?

16. на првом иде

17. Cousinsa kao i obično boli kurac za odbranu jebem ti takvog centra

18. ojjjj dobre tekme
    šteta za ove iz srbije što nemaju prenos

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.