Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Znači stvarno si me video? Pa što se nisi javio jebo te pas u prkno nije Deky Joksa Tandrčak pa da iskulira kad mu se drug sa vuke javi na severu protiv ludešume bugarske

2. Ehh svako ima svoju definiciju vulina. Zato je Vulin poseban.

A što se tiče javljanja šta znam nije mise dalo jbg ne sećam se sad više dosta vremena je prošlo otad

3. Brate verovatno bi te izljubio ko rođenog jako draga osoba sam na mdmi

4. Kako su ih Španci tako oprali, Gasol opet pojeo Gobera?

5. Dub dobar čovek

6. deki, koliko ribizle ove godine?

7. Ja nikad nisam cuo za Gobera, a kamoli da je nesto opet sa njim

8. ladno bagmiton prenose

9. BEN CONNAN! Jebe brt bilo 5k jura od otkupa ali imamo i 120 litara soka sad kad bude festival zimnice ima da pukne na malo 250din flašica od 0.25 a to je još soma jura iz šale
    Edit: proširili smo zasad za 60 ari, napravili akumulaciju da rešimo problem navodnjavanja a i struju za pumpu sami proizvodimo, a grad me promašio za dva dana :)

10. uuu deki al si ga razradio

11. To Tijana u kurac te ljubim!

12. jbt, to 6 dunuma, pa to je super prolaz. pravi si paor

13. Je l i ova Hrvatica?!

14. Ukupno hektar (2 jutra)

15. jel rusija najtrofejnija zemlja na OL ili SAD?jel ima neka statistika toga

16. Sad
    Kina
    Rusija
    Japan

17. Kakav optimističan scenario imam u mislima. Ova generacija Španije nakon dva prethodna olimpijska poraza u finalima od Amera, ovako matori konačno uspevaju da ih pobede i onda im naši u finalu uzmu nekako zlato. A pre toga nekako prolaze Australiju i pre toga Hrvati ne naprave iznenađenje lolo

Koliko bi to bilo lepo jebem ti

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.