Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Znači stvarno si me video? Pa što se nisi javio jebo te pas u prkno nije Deky Joksa Tandrčak pa da iskulira kad mu se drug sa vuke javi na severu protiv ludešume bugarske
Šta je vulin?
Ehh svako ima svoju definiciju vulina. Zato je Vulin poseban.
A što se tiče javljanja šta znam nije mise dalo jbg ne sećam se sad više dosta vremena je prošlo otad
Brate verovatno bi te izljubio ko rođenog jako draga osoba sam na mdmi
Kako su ih Španci tako oprali, Gasol opet pojeo Gobera?
Zdrawo dub
Dub dobar čovek
deki, koliko ribizle ove godine?
Ja nikad nisam cuo za Gobera, a kamoli da je nesto opet sa njim
ladno bagmiton prenose
BEN CONNAN! Jebe brt bilo 5k jura od otkupa ali imamo i 120 litara soka sad kad bude festival zimnice ima da pukne na malo 250din flašica od 0.25 a to je još soma jura iz šale
Edit: proširili smo zasad za 60 ari, napravili akumulaciju da rešimo problem navodnjavanja a i struju za pumpu sami proizvodimo, a grad me promašio za dva dana :)
uuu deki al si ga razradio
To Tijana u kurac te ljubim!
jbt, to 6 dunuma, pa to je super prolaz. pravi si paor
oi!
Je l i ova Hrvatica?!
Ukupno hektar (2 jutra)
jel rusija najtrofejnija zemlja na OL ili SAD?jel ima neka statistika toga
Sad
Kina
Rusija
Japan
Kakav optimističan scenario imam u mislima. Ova generacija Španije nakon dva prethodna olimpijska poraza u finalima od Amera, ovako matori konačno uspevaju da ih pobede i onda im naši u finalu uzmu nekako zlato. A pre toga nekako prolaze Australiju i pre toga Hrvati ne naprave iznenađenje lolo
Koliko bi to bilo lepo jebem ti