U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Sta seres ti kajgana
pa lupetaš gluposti. kao on je pička valjevska što podiže glas na ćopavu kosovarčinu. kako je samo to smeo da uradi, on nije kapiten i vodja reprezentacije pa da tako nešto uradi, kako ga nije sramota
mora da se zna ko je tu glavni i ko preuzima odgovornost, a ko trčkara po čeonoj liniji, mlatara onim daun ručicama i bavi se poljoprivrednim radovima u gnjilanu
Nije on povisio glas, vec ponizio coveka, videlo se u prenosu jebenom
To drugo ja je govnarski ako je tacno tako reko. Do tog momenta mi je ok
Ajd ne kenjaj...par sekudni pred kraj...tenzija, frka...pa ja bi mu osovo svu zemsku familiju pa da mi je najrodjeniji...
Pitanje je i sta mi ne znamo iz njihovih odnosa. Mozda se nekom drugom ko nije gadna njuska poput simona ne bi tako obratio. Obaj simon deluje kao da ti ukrade sapun kad ti navrati u sobu
Tacno tako je rekao, sta radis ti jel ja da pravim faul, ja.. doslovce
Nebitan je razlog, povod, trenutak i ostalo, ako ti transparentno sebe stavljas na vise mesto od drugih
Da li bi to Divac rekao jednom Scepanovicu npr
Nije bas nebitna pozadina. Simon je kao sto svi znamo odvratan lik, sebican i iskompleksirab. To verovatno znaju i ostali i vrlo moguce da tokom njihovog poznanstva je ovo ko zna koja situacija gde je simon jeo kurac i nije uradio sta je trebao.
Ma Simon je nebitan, ne pricam o njemu. Pricam o stavu koji ova valjevska gnjida ima, koji si ti kurac jebote
a realno trenutno moze samo da dodaje lopte Bogdanu, Jovic jebeni sinoc bio bolji od njega, sa svim sto ide uz Jovica
Upravosam pogledao u snimku tacno tu scenu koliko si preuvelicao
Sta je rekao
Uopste nije bio teo nesto arogantno predrkan
Jel mu rekao sta je jel ja treba da pravim faul, ja
ma niko, samo igrac koji pravi razliku...
druga stvar sto se teo tu ispalio jer uopste nije ni trebao da pravi faul, sale je i rekao ako da oba nema faula, i on se zaboravi i napravi faul i napusi simona....
a i ova svadja kalinica i bircevica je najnormalnija stvar u sportu koja se desava jedno 300 puta na treningu i na utakmicama
Pa 90 posto je to rekao al govor tela i faca mu nisu bili pregadni vise u fazonu a brateee
pa rekao je Simonu zbog toga sto je Teo prije toga imao 4 faula, a trebao nam je u sledecem napadu, jer bi on primio loptu i sutao penale
ovako je morao da ga faulira i dobio je petu
sreca pa je jokara bio ladne glava, ovi ostali bi masili slobodna