Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. To je ona serija Kazneni prostor, imaju na yt mislim sve epizode, gledao sam sinoć to negde do pola, a glumica je Ana Maljević, sestra Bojane Maljević, pa nađi ako te zanima

2. Хвала, Шалабе.

3. DUSANE1001, TO JE PITANJE ZA PSETA88

4. LAJK AKO BI TUKLI USRANOM MOTKOM OVE LIKOVE

Da smo imali Bobija, ne bi bilo onoliko drame. Ovako, sad mozes da likujes, igraci su pokrili tvoje brljotine.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vajpaut, 18. avgust 2016 08:08)

5. jebo im bobi mater u pičku dosadnu

6. Znate li zašto je sinoć hrvatski Bogdanović krenuo na Kalinu?

7. makaronac krade net od komšije na periferiji mrkonjićgrada

8. Gledam ove momke sad, ostadose bez medalje za dva deseta dela sekunde. Koliko su medalje na ovim takmicenjima sreca ustvari, vise nego sve pripreme.

9. marokanac..na kraju treće četvrtine kad je završena ona jebačina, kalina sa klupe dobacio nešto bogdanoviću, ovaj popizdio i obojica dobiju tehničke...posle su se još tokom poslednje četvrtine drkali, pa je ovaj na kraju od bijesa barem htio da ispravi stvar, a i vilicu kaline

elem, voli da provocira kalinić, pamtim barem 3-4 scene gdje je on glavni akter incidenta, ali nikad on ne juri čovjeka, nego uvijek neko njega

10. Odvratan je Kalinic pravo ono srpsko govno

11. ко је наручио мајицу са овом сликом јасам

Ja sam tri, crvenu crnu i belu

12. Podsetimo se legendardnih trenutaka naša 2 reprezentativca

https://www.youtube.com/watch?v=P2bAYWLGitA

EDIT: a tu je i treći između dve vatre

13. Ne znam jel neko prokomentarisao kad je Teodosic dobio petu, prilazi i dere se na Simona kaze, alo bre sta radis, jel treba ja da pravim faul, JA

Simon spustio glavicu guta knedle

Jebem li ga usta ona mutava valjevska, Ja sam Milos Teodosic sa naglaskom na drugo O imam 14 godina. Picko jedna sta si ti vredniji od bilo koga

14. hahaha ajde ne blamiraj se pls

15. svi su vredniji od simonovića, čak bi i štimcu bilo opravdano da mu to kaže

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.