Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
moja prognoza je neka relativno sigurna pobeda, 8 razlike npr
Па види овако, уочио сам да не шутирају са дистанце, већ те шутеве које друге екипе користе за дистанцу, они користе за тројке и онда обично због тога постигну који поен више, а то може баш да одлучи.
ma kakva analiza kad te stvari ne mogu da se predvide tacno.mozemo da ih pobedimo ali bogami tesko.bolje da se spremimo psihicki za poraz
Довољно је да промаше 2 уводна шута, пада концепција тројки, јебени Лиетувос Ритас. Угазићемо их
сигуран сам да губимо и у мечу за треће место такође
pa gde brate da imaju srbi naziv bakarude mitke bi se presamitio i crko odma na mestu. delfin, dobri pomagač ljudi, to je srbin.
Чру стори.
Нема ме на теми и одмах неке препирке крећу. Браћо моја, Митке је међу вама.
::наступи мир и поведе се конструктиван разговор о кошарци
Пуши курац
Бомбаш друје, чиме сам ја заслужио да ме почастиш тако сочном псовком, кажи ми да ову несугласицу ријешимо као људи?
gasol izgleda nece igrati, ili nece biti u potpunosti sposoban :/
link deranje ________
ima na hoopshype-u
Не знам за вас, али ја већ погледам на сат очекујући почетак утакмице...
http://www.b92.net/sport/rio2016/vaterpolo/vesti.php?yyyy=2016&mm=08&dd=19&nav_id=1167352
hahah kakav brat
Biti će jebeno. Realne su šanse da nam se kenguri useru u život. Al odavno nismo skenjali nekog sa trojkom u poslednjoj sekundi pa ono mogli bi veceras i tako... Kad kazem trojka mislim the trojka, ok?
Marković mora da ganja malog Aboridžina cijeli meč. Raduljica može da izmori Boguta koji stalno vuče neke povrede. A Bejns je njihova verzija Štimca. Samo treba još neko da izbije zube onom dabru na kecu.
Možda sam ja preveliki optimista, ali mi smo sa Kengurima u prvom meču igrali potpuni egal do tipa dva minuta pre kraja, i tek tada smo pali pa su nas oni nakantali.
Ne vidim što ne ne bi mogli da ih pobedimo, čak mislim da neće biti ni prevelike drame.
http://www.euroleague.net/rs/6fpc9yo5dofafo5s/c4974b14-d249-46d4-9092-0e470e8d733d/79b/filename/c49.jpg
Ovim postom si ušao na listu legendi u mom dnevniku. Dakle, dragi dnevniče....
Glavni čestitam na prinovi, neka je živ i zdrav Lazar (ako sam pogrešio za ime praštaj, neko je to spoemnuo na forumu).
Glavni, čestitke na djetetu.
gonzo, jesu bili u egalu, pa malo popustili pred kraj, jebi ga. Možda je bila slava nekom od igrača, dan prije bio Pantelindan, pa stigao umor.