Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Čestitke Glavni. Pa za koju godinu da podignete Korsu na četiri barske stolice timski.

verujem da ćemo nakantatiAustraliju, celo prvenstvo igraju bolje nego što je realno za takvu selekciju. I isto tako verujem da bi se više jebavali sa Litvom nego što ćemo sa Australijom. Viđećemo. U svakom slučaju7, ovo nam je najbolja šansa za medalju.

2. лепо су одиграли све игре ван терена. свака част. још само кад би имали тим да нас победе, где би им био крај.

ово ми је ипак слика утакмице:
    https://i.imgur.com/uFINwZD.jpg

надиграју те реално, појави се шанса да због глупости добијеш "четри бацања и лопта са стране, значи добијена утакмица" и на томе засниваш своју моралну победу. па то је као да чекаш на риверу седмицу да спојиш кенту и јбг не добијеш, па онда на конференцији за штампу почнеш причу "ето да је изашла седмица на риверу, сад бисмо ми могли са аустралијанцима". најбољи знак ацове фрустрације.

3. ајде плс неко ко зна фотошопа да исече аца како показује техничку, па да отворимо тему да га стављамо у различите контексте.

4. Do onog našeg odlepljivanja na +14 je bilo egal, nemoj sad averedž srb "ma otresli smo ih u svemu i svja", i opet mi nije jasno što Sale nije išutirao u dupe igrače na tajmautu nekom ili nešto menjao kad je i slepac video da nas stižu, i da prosipamo toliku prednost.

Možda je i tražio, ne mogu sad baš da garantujem jer je bilo u 4 ujutru jebeno, ali dobro.

Jeste jadnjikavo bilo i toliko forsirati tu nesportsku (niđe veze), ok bi bilo da je odma tu tražio, al on je posle do kraja (i na konf.) smarao pokretima reverzibilnog kame kame talasa.

I BB #cro je imao 4 faula u fazon petom minutu, ako ne i pre, 4/4 u utakmici koja je pride imala i penal završnicu, nismo ga isterali... :(

5. truce nece ti niko ovo fotosopovati jer svi se plase i strahuju za svoj zivot

6. Dio mislim da je u Sale u četvrtoj četvrtini nešto prerano iskoristio tajmaute tipa 30 sekundi od početka iste jedan i ubrzo sledeći pa nije imao.
    Ako o tome pričaš

7. mi smo košarkaški brazilci

8. sviđa mi se kakav je gospodin ispao Raduljica posle ovog postera, nije pravio neke geto nadrkane face ili poze. A onaj španski cigan Ernangomez čak nije ni poster bio baš, više samo dobro zakucavanje na 25 razlike par minuta do kraja protiv Francuza i krene nešto da grči mišiće i da staje u neki šabilo stav. Kako bi voleo da ih nabije Amerika 40 razlike.

9. Do onog našeg odlepljivanja na +14 je bilo egal, nemoj sad averedž srb "ma otresli smo ih u svemu i svja", i opet mi nije jasno što Sale nije išutirao u dupe igrače na tajmautu nekom ili nešto menjao kad je i slepac video da nas stižu, i da prosipamo toliku prednost.

па кад је одмах потрошио тајм-аут на почетку четвртине. није хтео као рани радоња да остане без тајм-аута у завршници. а не бих се баш сложио да их нисмо надиграли, играли су и шпанци пре 4 године 25 минута егал са америма. имали су једног расположеног играча који је престао да погађа кад га је стигао умор. и још једног којег смо им ми вратили у игру.

I BB #cro je imao 4 faula u fazon petom minutu, ako ne i pre, 4/4 u utakmici koja je pride imala i penal završnicu, nismo ga isterali... :(

их, као да је лако истерати играча ако неће да направи фаул. треба и да имаш неку офанзивну петорку, 4-5 играча који могу да заврше, овако са марковићем и калином, лако могу да сакрију богдановића.

10. truce nece ti niko ovo fotosopovati jer svi se plase i strahuju za svoj zivot

мислим да грешиш, има овде пуно храбрих људи.

11. A jbg porediš španskog cigana sa raduljom burazerom. Mada ja generalno volim to gubljenje (kad se crnci gube, npr. u NBA), od Karterovog prekoračenja igrača do danas, i ono kad skaču s klupe svi, loženje kurac, ali samo kad je zlo neko, a ne iz kontre zakucaš na prazan i kao ja zajeban vi gowno.

12. Pošto je loženje, zamislite u finalu da Radulja unese Jordana ovako, pa ja bih tetovirao preko celog stomaka jebenog ovo, šta ja, pa ženu bih naterao da tetovira. Al jbg, kad će ih već Španci izbaciti danas.

13. ja ne volim kurčenje nikada, ali crnci umeju da ga odrade sa nekim stilom svojim tako da bude prihvatljivo. kad belac radi, uvek je užasno

14. Radulja je sisa sto nije zakucao Kazinsa

15. Nije Karter Ajverson je bio, moja greška. 1:30
    https://www.youtube.com/watch?v=-go6B_OxpoY
    Svejedno, piiiiiiiiiiiiišaaaaaaj!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.