Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Мени се не свиђа што их сере шут и превише. Против Америке су заостајали преко 10 поена, шутну 3-4 тројке и стигну их. Против нас их је срало целу утакмицу, али оно у последња два минута је било ненормално. Да су иза главе преко пола шутирали и то би погодили.
Dobijamo 14 razlike. Čak će i ćopava kosovarčina da briljira jednim prodorom po čeonoj liniji.
dobicemo i australijske gabelje
http://pre05.deviantart.net/0542/th/pre/i/2015/073/f/b/bogdan_bogdanovic_by_poppino87-d8lnacm.jpg
I to "sere ih šut" je težak averidžizam. Kao ono za Irvinga kad nam je ubacio sto trojki i svi u fazonu "ajde bre beži majmune, batali steroide pa da vidim da li ćeš pogoditi nešto".
Nije ih "srao" šut, nego su imali dobre šuterske večeri, mada protiv nas i ne nešto epski. A zaista sumnjam u to da bi pogodili i da su šutirali sa pola iza glave, znaš li ti koliko je to težak šut?
sere ih šut looool fendere
да, па против нас сви имају икс отворених шутева. увек смо на помоћи, помажемо се, што би се рекло. очекујем и да их "кења" и вечерас, мада не мора да значи да ће им то бити довољно.
Групе нису никад референтна вредност, на европском смо видели после шпаније да можемо да саспемо све, па курац у елиминацији, овде је било јасно да је америка дефинитивна препрека и шта сад јебига, калкулације да их не сретнемо раније. Али чекај, натрпа нас јебена аустралија у 2 минута и онда се већ спремамо на усвајање хрватског кошаркашког сељачког менталитета, о јебем ти људе
Bogdan je dao tri trojke hrvatima u trećoj četrvrtini, eh da nas nije tako srao šut, sad ne bismo mogli da odigramo minus na Simonovića.
jebem vam australiju u pičku, ok?
makarone koliko bosna ima medalja do sad? radim neko istraživanje, zato pitam
колико видим, присвојиће нашу одбојкашку, али нека им.
pa ja navijam za naše jebem ti boga šta je sad?
jebem vam majku srbijansku
makaronac jel navijaš za sarajevo ili željezničar
gubimo od australije sig
Uh kako mrzim kad tako,navijaju za strane klubove i zemlje pored svojih
ja sam srbin pravoslavac jebem ti vojvodinu u pičku
čak imam i vaše državljanstvo
ok?