Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
За једног другара из средње није био. Човек је био атракција у средњој са шутевима преко пола. Бољи проценат за 3 је имао са своје него са противничке половине. Лололо
sere ih šut looool fendere
Јбг, Џанки, стари баскеташки сленг.
makaronac je klasičan leskovčanin koji svake subote ide u bg da gleda zvezdu, a za dubočicu ga boli kurac, najgori sloj ljudi
zapitaj se odakle je bodiroga
бодирога је из зрењанина. ти мислиш вероватно на бодирожу?
samo se zapitaj
па ево, само ми се казало.
dobro razmisli
izvini, a sta je delavadova nego trecerazredni plej u nba???
ne znam koliko si ga tacno puta gledao? napredovao je mnogo....a prvi put kad sam ga gledao kad je tek poceo, mislio sam da je neki rijaliti show i da su pustili nekog amatera da igra tekmu jer je osvojio neku nagradnu igru....nije znao da vodi loptu jbt, tapka je sa dve ruke u isto vreme....Lauri je drugorazredni plej, koji je za ovog bog kosarke, tako da ovaj nije ni trecerazredni cak....to sto igra tamo je druga prica, jer pored lebrona im ni ne traba bolji plej, samo bi uzimo pare iz salari kepa neki bolji da dodje :D
i mils nije nikakva sila, cak sta vise....
jedino bogut koji je imao karijeru, al i on je daleko od onoga sto je bio
milsova uloga u san antoniju je kao rebićeva u zvezdi
а бобијева?
ма убиће нас ова говна јесте реални
Meni je dobar delavedova...U nba je nesto poput Markovica, samo sto zna da pogodi i da ode na ulaz.
Mils mozda ima epizodnu ulogu, ali je covek tamo, znaci, vidis samo po sutu za 3 poena, sto se moglo videti i kod Bojana Bogdanovica, dobiju na samopozdanju, cepaju trojke, vezbaju tamo jebu majku, ako fazon Tompson sutne 1000 na treningu, verujem da ovaj sutne bar 300 puta. U Evropi su drugaciji treninzi. Onda to dodje do izrazaja ovde, gde Mils zune trojke 7 od 10 kod iz picke fazon, a nama Bogdan muku muci, jer ako ne udju prve dve, nece trecu sutnuti celu cetvrtinu... Ovaj nema tu presiju i zato sav talenat i dobar sut dolaze do izrazaja
Dobar je dlvda, u pravu je bvdlga.
Ja bih radije da igramo protiv španca pf nego protiv kengura, al jbg. Veća verovatnoća da ćemo duvati karu nego proći, ali kad nas je to sputalo da se ložimo? A i što da ih ne tučemo. (aludiram sa tučom na ono konstantno Đorđevićevo "da se pobijemo" kenjanje)
не видим шта има слично код делаведове и марковића. али кад би постојао такав играч код нас, тео би играо 10мпг макс. :)
цитираћу највећег познаваоца кога чекамо да да крајњи суд:
ахаххахаха
pa ja navijam za naše jebem ti boga šta je sad?
Hahaha brat naš Makaron prekodrinski ne jedite govna
Iz fazona pa svi navijamo za Srbiju šta kvarite euforiju sad
Makaron najjači Bosanac na sajtu sig
A konkurencija mu je u picku materinu
http://vukajlija.com/forum/teme/70752-kosarkaski-turnir-oi-rio-2016?strana=152#post_3567922
Hahahaha