Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Hahah, da, samo puno rotiranja i nema problema. Sreća pa im igra gasol, pa mogu više da rotiraju.
Denda. Trebaće nam mnogo strpljenja.
čuvaju debilčinu šarenca da se odmori kako bi lupao gluposti na tekmi protiv australije
već vidim fore u najavi
KENGURI U TORBI MOGU PONETI STVARI 3 PUTA VEĆE TEŽINE OD NJIH ALI SRBIJU OČIGLEDNO NE MOGU XDD
Покушам да навијам за Серђа, Поа и Љуија и онда видим мрску одвратну рудијеву фацу и браћо Амери, само 60 разлике
шта ми сад паде напамет, да ли смо ми генерално солидна спортска нација делимично и због утицаја фолклора који је записан у нашем гену? оно, солидан рад ногу, осећај за ритам, баланс итд...
gasol jebeni gospodar košarke
Ja mrtvog mirotica igrao isuse
više bih voleo amere od cigana prokletih u finalu
Ok ovo ODBRANA ŠPANSKIH BEKOVA polako postaje floskula
Doduše sve što denda izgovori izgubi na kvalitetu i BITNOĆI
jebeni denda ni pravila košarke ne zna
Volio bi da ameri puknu pa da se ne glupiraju sa ovim polukošarkašima nego na sledeće Oi pošalju kršten tim
Jebote vide da im sude tehničku za svaki jebeni prigovor i i dalje ne mogu da prestanu da se bune, kao da im je to u genima ciganskim.
Bohore nisu ovo polukošarkaši ovo su sve vrhunski igrači osim recimo DeAndrea, drugi problem je u pitanju
Mislio sam da je ona debilčina Kovačić najveća neznalica za košarku ali ga Denda šije bogami
које крштене да пошаљу јбт, леброна и карија?
много им недостају у пичку материну
Džanki ja jes da se za nijansu razumem više od Tilma mož da zamisliš koliki sam stručnjak onda al znam da crnci imaju bar 5 boljih crnaca i 10 i 15
Pa imaju bolje igrače naravno, ali je i ovo dovoljno jak sastav, veruj mi. Barbs/Grin/Batler mašu peškirima cele nedelje npr. a sva trojica su klasa za sve evropljane
Utisci: Amerima se ne sudi prvi korak i pregrubi skokovi, Denda upropasti sve