Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. jbt oni ne mogu da se odlepe od španaca koji ne igraju do jaja meč, ovo im je četvrta jebena razumno egal ili skroz egal tekma na prvenstvu. Igrali su četiri tekme protiv dobrih ekipa i nikoga nisu dobili suvereno. ( ja ne bi računao Arg u dobre ekipe al ni njih nisu usrali žestoko čak )

2. @veliki blek

Pa šta ako će uzeti zlato. ( a nije uopšte 101 posto sigurno to ako mi prođemo al ok vrlo verovatno je ) Amerika je u basketu toliko digla prag da nije dovoljno da se samo uzme zlato. Mora da se uzme sa određenim nivoom. Ovo je najjadnije izdanje Amerike koje ja pamtim. U indianapolisu im je igrao jasno B tim.

3. Ocigledno su snimili konkurenciju i zakljucili da mogu da osvoje bez priprema i bez ijedne akcije.

4. Brt, nikad to nece vise biti kao pre sve i da su tu Kari i Lebron. Prevelike su pare u pitanju da bi neko rizikovao povredu i ginuo za zemlju koju i ne dozivljava kao svoju.

5. Fan fekt Reme napisao kratak post

6. Znate li da je trenutno 11 do 12 a da je tekma za čuku vremena

7. Da u Konstanci, čekam da mi stigne pošiljka žaba što mrdaju rukom sa ušća reke Huangpu.

8. Austraalijanci su nas već dobili na turniru, Amerikanci su nas dobili isto, sudeći po pravilu da se jedna ekipa teško dobija dvaput, mislim da je matematika jasna, dajte Simonu trofej odma'.

9. Puppet, bice na rts-ovom sajtu. Osim ako ne zelis da slusas nase komentatore...

10. Ајмо јакооооооо!

11. Srecam rodjendan mitke

12. E mitke oprosti sto sam ti reko da pusis kurac

13. Опроштено.

АЈМОООО!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.