Je l' ikada na Olimpijadi tim dao manje od 15 poena za poluvreme? Pa makar taj tim bila i Tunguzija?
Bomb Tilmo je to rekao
nek se spremi španija
boze gospode sacuvaj i sakloni
Australija jebena, ko se uopšte plašio ovih gubavaca
Štimac ulazi i ubacuje 6 trojki, kao Manute Bol, Roko Čoko Moko Leni ne veruje
Ozb, treba pogledati te podatke, ja nisam upamtio da je neki tim ili reprezentacija postigla 14 jebenih poena za poluvrijeme.
Australija može samo da nas dobije ako se Brok Motum i Štimac takmiče u zmijici na klupi.
Iskočiće već negde taj podatak.
I sale je jedan gospodin, ovakvu odbranu da odradi, možete da mu popušite kurac sa sve Bobijem. U kukuruzima.
ко да њима седи мута на клупи а не нама
Ne zna se ko od naših bolje igra u odbrani
Samo da kažem da ovo nije ništa, da igra Bobi, dali bi nam manje od 14.
Zovite Bjelicu da igra finale
Aj polako ima jos da se igram mada ne vidim da ce ove ne znam koliko da sere u nastavku.
njima mute igraju u prvoj petorci
Jebo te bobi
Samo bi volio da je Bjelica tu
Usa - Kanada 19:8, finale 1936
Brazil 4 poena 2012.
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Je l' ikada na Olimpijadi tim dao manje od 15 poena za poluvreme? Pa makar taj tim bila i Tunguzija?
Bomb Tilmo je to rekao
nek se spremi španija
boze gospode sacuvaj i sakloni
Australija jebena, ko se uopšte plašio ovih gubavaca
Štimac ulazi i ubacuje 6 trojki, kao Manute Bol, Roko Čoko Moko Leni ne veruje
Ozb, treba pogledati te podatke, ja nisam upamtio da je neki tim ili reprezentacija postigla 14 jebenih poena za poluvrijeme.
Australija može samo da nas dobije ako se Brok Motum i Štimac takmiče u zmijici na klupi.
Iskočiće već negde taj podatak.
I sale je jedan gospodin, ovakvu odbranu da odradi, možete da mu popušite kurac sa sve Bobijem. U kukuruzima.
ко да њима седи мута на клупи а не нама
Ne zna se ko od naših bolje igra u odbrani
Samo da kažem da ovo nije ništa, da igra Bobi, dali bi nam manje od 14.
Zovite Bjelicu da igra finale
Aj polako ima jos da se igram mada ne vidim da ce ove ne znam koliko da sere u nastavku.
njima mute igraju u prvoj petorci
Jebo te bobi
Samo bi volio da je Bjelica tu
Usa - Kanada 19:8, finale 1936
Brazil 4 poena 2012.