Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Au da, bre, Šalab se beše kladio sa nekim da neće više na sajt ako naši uđu u finale? Sad plače negde zajedno sa Bobijem :(

2. ne mislim da su španci bili nešto posebno loši danas, recimo da su bili prosečni. na momente i solidni a to nije dovoljno jbg

3. ali generalno, ovakvi turniri, svetska privenstva, evropska, olimpijade mi sve više smetaju jer stvarno ključna stvar je to tempiranje forme, kako ćeš da uletiš u nokaut fazu i to. mnogo bi bolje bile neke serije best of 5, best of 7

4. A jbg, slabo sam i gledao, kažem samo šta su mi ljudi pričali. Naravno da stoji i ono da igraš koliko ti protivnik dozvoli. Ali stvarno verujem da možemo dobrim napadom da im napravimo probleme, imaju oni dosta dobrih odbrambenih igrača, ali vidi se da nisu uigrani. Videćemo već.

Цар
    ima i taj efekat psihe kao oni su iznad svih, ipak je to kurčev drim tim, svi izgledaju poplašeni kad im izađu na crtu

Pa mislim da je baš taj efekat izgubljen kod ovog "drim tim-a", igrali 4 manje-više egal utakmice na prvenstvu.

5. Амери делују незаинтересовано, али не верујем да ће играти опуштено у финалу. Што се мене тиче, све испод 10 разлике за њих ће за нас бити велики успех. Што каже Лечки, да ми у нападу одиграмо како треба, па шта нам Бог да. Е, сад, ако они буду имали јебено лоше шутерско и скакачко вече, онда ће их Штиме јебати јако.

ima i taj efekat psihe kao oni su iznad svih, ipak je to kurčev drim tim, svi izgledaju poplašeni kad im izađu na crtu

Јесте све то, али знају они да смо ми најналоженији од свих кад играмо против њих. Има и онај ефекат српског курчења и оног: САЋЕМО ДА ИМ ЈЕБЕМО МАТЕР ИМПЕРИЈАЛИСТИЧКУ па нека им игра и 12 Леброна у екипи.

6. Da, čitam na NBA sajtu, baš to pišu, kao i na svetskom 2014., opet Srbija pobedila dve nebitne ekipe koje nisu prošle grupu (tad su bili Iran i jebemligako), izgubili od sve tri normalne ekipe u grupi i onda relativno lagano dobili sve u eliminacionoj fazi.

7. mislim da bi srbija prošla i hrvate a pogotovu australijance u plejof seriji ali npr veliko je pitanje da li bi australijanci litvance. Serija fra-esp bi vrlo moguće bila epska a ne da se sve reši jednom tekmom, jednim danom jbg.

Plejof serije sa jedne strane smanjuju mogućnost iznenađenja što je malo bezveze, ali zato kad onaj sa manje šanse prođe to baš bude lesterovski lolo što je do jaja.

Mislim naravno da je ovo nerealno sve i hipotetički al eto čisto zamišljam

8. Plagijat propo, nemoj sad da se vadiš kao nisi video, nisi pratio temu i to. Dukka pravio. Kao ne znaš, a?

9. Ali je odličan propo, nema tu šta.

10. lik napiše neutralan status, čak malo i simpa zapravo prema srbiji ( reč "wacky" ) odma se javljaju srbende da mu objasne kako imamo veliku tradiciju i kako je neznalica koja nije čula za strategiju

11. Boris Golubovic

Boris Golubovic
    @BorisGolubovic
    Proud Serb, husband to Nada, father to Sofija, Sales and economy for living. Belgrade, Red Star, Rugby, Skiing.. that I love, politics just for fun

12. dobijemo hrvate pre dva dana baš na mitketov rođendan, a australijance večeras za prolazak u finale takođe na mitketov rođendan

pa može li lepši poklon

13. jebote šta li misle neki zapadnjaci kad pročitaju ovakav opis profila. kapiram da bukvalno su u fazonu kao da su naleteli na Mulu Omara Jusufa talibana iz Avganistana

14. Povraca mi se od komentara glupandera srba na nekom polomljenom engleskom

15. Kad odgovaraju jedni drugima na komentare na engleskom uf uf uf

16. Elem, ko jebe australiju zapravo. Ono, kad razmislim i kul je sto ih stime zakucao. Koji kurac na -30 na pet sekundi do kraja ne das liku da prenese loptu. Dva majmuna napala simona. Kapiram da bi ovi nasi i odjebali napad i spustili loptu i otisli da se pozdravljaju da ovi nisu napali tako agresivno. A ovako oće da se jebu a da im ne uđe. Ko ih jebe.

Uzgred, dobra su oni ekipa, prostojna. Usrasmo ih na startu odbranom i tu ih uhvatila frka, delom su zbog nervoze i masili neke prazne suteve. A celo prvobpoluvreme nisu imalibotvoren sut. Mada i u drugom su imali relativno malo prilika da munu tricu. Sve u svemu, delom je do toga sto ih uopste nije kenjalo (za to zahvaliti delimicno nasem brutalnom startu), delom mozda i frka zbog polufinala. Jebem li ga. A delom ke i jer smo bolji tim.

17. Brt, celu tekmu razmisljam na koga mi lici. Mojne mi rusis sneska, kad je kaceno?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.