Prijava

Па добро, мислио сам на неамере :б

дати игудали канадско држављанство и то је то

Igudali dati Nigerijsko državljanstvo pošto mu je ćale odande.

preterao sam u šali za Printezisa, zapravo od ta četiri dodatna mitketova igrača on mi se ubedljivo najviše dopada i nije mi nezamislivo da ga vidim u svom nekom timu ovog tipa.

Inače ostala trojica su Burusis, Ajon i NOĆIONI. Brate Mitke, Noćionija ne bi doveo u Zvezdu

od neamera trenutno samo kalina i adam hanga. i vigins za neku god možda

O Burusisu ti sve govori to što igra za Laboral Kuću. Oće to da vrhunski igrači završe u Laboral Kući sadašnjoj, kao e jbg, nešto se loše izpoklapalo ove godine pa sam se obreo u Prokomu al ne znači to ništa

Vidim sad da je prešao za Panatinaiokos, ništa bolje

Panathinaikos je još gori, ovi su donekle ok s obzirom da imaju taj unikaha 71:83 mentalitet

nijedan od poslednja tri prva pika sa drafta nije amer

also, kris dan će biti dobar igrač

Јанис Бурусис био члан и идеалне петорке Евролиге. Толико о томе колико не ваља, а Лаборал крш екипа, догурали само до полуфинала. Ајте, молим вас...

Што се тиче оног тима што сам набројао, изабрао сам играче који могу да допринесу у нападу и да играју брзо уз висок проценат убаченог шута, баш као што то раде Амери. Де ви саставите нешто да видимо како бисте ви то склопили, само знате да критикујте.

mitke, ja to ništa zlonamerno, nemoj da se ljutiš odmah

Mitke, dobar je Burusis i poštujem što je imao dobru sezonu, ali sam hteo da kažem da je vrhunski igrač sigurno ne bi igrao u Laboral Kući prošle sezone ili u PAO ove i ne znam kakvu sezonu da je imao ja ga ne bi stavio ispred ljudi koji su nabrojani kao centri u onom lakijevom spisku gde čak nema ni Marka Gasola.

Јбг, не значи да неко није врхунски играч ако игра у некој крш екипи. Ђентиле је можда добар примјер, момак је супер играч, имао је одлично првенство Европе иза себе, а игра за Емпорио Армани. Погледај мало боље гдје је све играо Бурусис па сумирај каква му је била каријера и да ли је врхунски играч или не.

Ja pokušavam da se setim nekih dobrih neameričkih odbrambenih igrača na spoljnim pozicijama (dobrim za NBA standarde) i osim možda Denga i Batuma, niko mi nešto posebno ne pada na pamet. Rubio je dobar odbrambeni igrač, ali previše mi je tanak u napadu i ne unosi toliku razliku u odbrani da bih ga stavio. Čak i ako računam Kanađane, Vigins ima potencijal da bude toliko dobar odbrambeni igrač, ali on čini mi se prošle godine i nazadovao, odbrana Minesote bila užasna (ne najviše njegovom krivicom, naravno, ali nije ni nešto doprineo u pozitivnom smislu), a on je bio previše nekonstantan. Ali eto, on svakako može da igra dobru odbranu. I Atentokumbo ili kako se već jebeno zove bi mogao da igra dobru odbranu.

Kod krilnih centara već ima odličnih - dovoljno je da imaš Ibaku, Marka Gasola i Gobera, i Noa i Bogut mogu komotno da se nađu na spisku, a ima nekih koje nisam ni spomenuo, tipa Stiven Adams.

A Mitke, ako hoćeš igrače koji mogu da doprinesu u napadu, obavezno stavi i Mirzu Teletovića :)

Uglavnom, najbolji neamerički tim vs ovaj američki tim na olimpijadi, ali sa pravim pripremama, kao za normalnu NBA sezonu - nisam ja baš siguran ko bi tu pobedio. Koji igrači mogu da se porede sa Durentom i Polom Džordžom? Plus imaju neke od najboljih ofanzivnih igrača u NBA u Entoniju, Kazinsu i Irvingu i neke od najboljih defanzivnih u Deandreu Džordanu, Džimiju Batleru, Drejmondu Grinu i Kleju Tomsonu. Plus Lauri, Derouzan i Barns koji su opet dovoljno kvalitetni za bilo koje neameričke igrače. Ne kažem da bi Ameri sigurno pobedili, ali mislim da bi. U svakom slučaju, bilo bi gusto.

Znam gde je sve igrao Burusis, veoma je dobar igrač, ali ako mi kažeš da je vrhunski ne znam stvarno šta da ti kažem dragi prijatelju.

Đentile nije dobar primer za uporedbu jer je još mlad, Italijan je i prvo je bio velika nada a zatim i vođa vođe italijanske košarke, Olimpije. Sa svim tim rečenim, ni on nije vrhunski igrač niti misli da će ikada to biti, biće isto veoma dobar igrač evropski IMHO

Iz Evrolige valja izdvojiti De Koloa i Lodžeskog, pogotovo ovog drugog jer imam osećaj da je debelo potcenjen

Vigins ima potencijal da bude toliko dobar odbrambeni igrač, ali on čini mi se prošle godine i nazadovao

nije prošla sez nikakav pokazatelj, sad tek kreće njegov razvoj. dečko je 95. god, došao mu je tibodo... biće i on i adetokumbo vrhunski lockdown odbrambeni igrači. u tu grupu dodati i bena simonsa i eksuma koji su australijanci

a videćemo i embida, on je kamerunac, može da bude vrhunski odbrambeni igrač

Табо Сефолоша је одличан дефанзивац, а игра и бека и крило....

Бурусис је добар играч, поготово у нападу, али зашто није врхунски играч погледај шта му је Томић чинио у полуфиналу шпанског првенства пре који месец и шта му је радио док је у Реалу био.... Управо одличан центар је и Реалу требао да узме Евролигу и то су добили са Ајоном којем је Бурусис грејао клупу претпрошле сезоне....

Ајд' и ја да се играм састављања тимова, ево га тај неки европски....
Тео, Шредер, Драгић
хрватски Богдан, Де Коло
Адетокумбо, Галинари, Батум
Новицки, Порзингис
По Гасол, Гобер