Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. I ako u poslednjem kolu Hrvati izgube od Litvanije a Nigerija pobedi Brazil, Kroasani ispadaju. Kakava luda grupa.

2. Није могло боље. Сад ће се сви свим силама борити да добију сљедећу утакмицу како не би испали, има да буде клање. Што је најбоље, нема превише калкулисања.

3. Pa to, svim ekipama u toj grupi treba pobeda u zadnjoj utakmici. Neki da izbegnu Amere a ostali da uopste prođu.

Biće zanimljivo za gledanje.

A mi laganezi sa Kinom. Imam osecaj kao da jos nije ni poceo turnir lolo

4. шта раде ови у другој групи ххахах који је ово курац

5. Orgije u drugoj grupi.

Čekaj, sad po ovome ispada da protiv Španije ne možemo nikako da igramo, ako budemo četvrti?

6. opasne se tu zavrzlame dešavaju

7. Desi zajac sto godina

8. aj na fibinoj stranici da trolujemo litvance, kao mislimo da su deo rusije i to. malo akcijanje u fazonu 2011...

9. Ako Litvanci dobiju Hrvate - Litvanci prvi i idemo na njih;
    Ako Hrvati dobiju Litvance i Španci Argentince - Hrvati prvi i idemo na njih;
    Ako Hrvati dobiju Litvance i Argentinci Špance - Argentinci prvi i idemo na njih.

Valjda...

10. Ako jednom vidiš Mariju, ti joj reci da je volim....

11. ustaću kurac u pola 4 da nas gledam!!!

12. ameri danas deru francuze 20+ razlike

13. Zaрata
    aj na fibinoj stranici da trolujemo litvance, kao mislimo da su deo rusije i to. malo akcijanje u fazonu 2011...

Prilično luda ideja, predloži za Dnevnjak.

14. npr dolazi litvanac u guču i pitaju ga where are you from on kaže litvanija a srbi kao ahaa rusija da da nou nou litvanija jes jes rusija brat naš nou nou ajde brate naš ruski dođi da pijemo. i onda litvanac kaže ma šta kurac ajde da pijemo i meračimo kao ROĐA RAIČEVIĆ

15. tako sam ja zezao ukrajinca, došao tu u selo sa šleperom da pokupi voće za firmu, a ja ga jebavao o brat Rus da popiješ rakiju, pa mu donesem malo kolača i svega, a on popizdeo što samo govorim Rus,Rus ... dok je jeo i pio za dž, onda je bio rus bem mu lebac

16. NA KOM JEZIKU STE SE SPORAZUMJELI???

17. ŽAJK SAMO GOVORIO RUS RUS RUS RUS RUS
    A OVAJ SAMO HE HE HEHE HEHE HE HE HEHE

18. I ONDA ŽAJK U PO FRKE UZVIKNE RUSLANAAAAA

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.