Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Izgleda da idu u snimku leb ih jebo.

2. јеботе кога боли курац за овај спорт

3. мени је ово одвратно

4. A dobro jebiga, gimnastika i atletika su uvek neki trip na Olimpijskim igrama pošto van toga ljude boli kurac za njih.

5. видите слику, видите слику
    http://image.prntscr.com/image/cc798ffe452d40c894b50157c4671c7c.png

скините ејс стрим плејер и гледајте овде

http://arenavision.in/av27

6. a jebo mater imaćete celu sezonu košarke, meni je do jaja da pogledam tako neke sportove tipa gimnastika i to kad je olimpijada. Mislim, kao da se ne trude da i košarku ispoštuju, plačite malo što ćete meč grupne faze grupe gde nije srbija gledati u snimku.

7. Jebem vam mater odvratnu jebala vas gimnastika ovaj lik iz brazils plače 55minuta već dajte basket kao što piše u PROGRAMU jebenom

8. moja greška, srbijina je grupa al svejedno. evo ga sad i ovaj džanki dobro brate strpi se gledaj malo suze brazilskog gimnasta ispoštuj ga, imaćeš 9 meseci košarke kad krenu sezone da pričaš koga ćoki treba da dovede

9. kolko ste samoživi

10. Američka reprezentacija bi na ovom takmičenju trebala da se preimenuje u Egaleo, jer igraju samo egal tekme

11. Gimnastičarke i atletičarke su često veoma hot, tako da je pohvalno što RTS nekad prenosi te divne sportove.

12. Bogami Štajngruberova je lipa devojčica

13. A ovaj drugi komentator na prvi pogled profi lik kao prati to ima gej letargični glas i sve to i onda mrtav ozbiljan kaže ŠTAJNBERGER..pa jebote ja sad prvi put gledam likušu i znam da se zove štajngruber

14. kakva je kina oćemo da ih nabijemo il šta?

15. kolko smemo da puknemo i da prođemo i jel smemo uopšte?

16. Smemo da puknemo isto kolko i kurton sme da pukne.

17. Kina je ekipa level ja ti proviron bombaš i kuvajlija i svi sa temperaturom 40 i ozbiljnim motornim poremećajima

18. do 20 razlike ako izgubimo od kine, pod uslovom da venecuela izgubi, prolazimo mislim

19. Чек, ако Французи некако ово добију, Амери су други?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.