Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Izgleda da idu u snimku leb ih jebo.

2. јеботе кога боли курац за овај спорт

3. мени је ово одвратно

4. A dobro jebiga, gimnastika i atletika su uvek neki trip na Olimpijskim igrama pošto van toga ljude boli kurac za njih.

5. видите слику, видите слику
    http://image.prntscr.com/image/cc798ffe452d40c894b50157c4671c7c.png

скините ејс стрим плејер и гледајте овде

http://arenavision.in/av27

6. a jebo mater imaćete celu sezonu košarke, meni je do jaja da pogledam tako neke sportove tipa gimnastika i to kad je olimpijada. Mislim, kao da se ne trude da i košarku ispoštuju, plačite malo što ćete meč grupne faze grupe gde nije srbija gledati u snimku.

7. Jebem vam mater odvratnu jebala vas gimnastika ovaj lik iz brazils plače 55minuta već dajte basket kao što piše u PROGRAMU jebenom

8. moja greška, srbijina je grupa al svejedno. evo ga sad i ovaj džanki dobro brate strpi se gledaj malo suze brazilskog gimnasta ispoštuj ga, imaćeš 9 meseci košarke kad krenu sezone da pričaš koga ćoki treba da dovede

9. kolko ste samoživi

10. Američka reprezentacija bi na ovom takmičenju trebala da se preimenuje u Egaleo, jer igraju samo egal tekme

11. Gimnastičarke i atletičarke su često veoma hot, tako da je pohvalno što RTS nekad prenosi te divne sportove.

12. Bogami Štajngruberova je lipa devojčica

13. A ovaj drugi komentator na prvi pogled profi lik kao prati to ima gej letargični glas i sve to i onda mrtav ozbiljan kaže ŠTAJNBERGER..pa jebote ja sad prvi put gledam likušu i znam da se zove štajngruber

14. kakva je kina oćemo da ih nabijemo il šta?

15. kolko smemo da puknemo i da prođemo i jel smemo uopšte?

16. Smemo da puknemo isto kolko i kurton sme da pukne.

17. Kina je ekipa level ja ti proviron bombaš i kuvajlija i svi sa temperaturom 40 i ozbiljnim motornim poremećajima

18. do 20 razlike ako izgubimo od kine, pod uslovom da venecuela izgubi, prolazimo mislim

19. Чек, ако Французи некако ово добију, Амери су други?