Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Да, јеботе, био би круг они и Аустралија, а Аустралија би ту имала најбољу кош разлику.

2. Ala igra Toma Uertel. Druga postava Francuske stiže Amere jbt.

A mislim da mi smemo da izgubimo do 14, tako nešto, al dajte bre, kakav poraz od Kine.

3. pa dobro, pričam teoretski jbg. Od toga zavisi kolko će koji igrači igrati a gledam poene neke da bocnem večeras

4. toma ertel baš mi se dopada kao igrač

5. Solidan za drugog pleja. Što ne vraća De Koloa, nisam ispratio? Vratio je sve iz prve osim njega.

6. Зашто нема преноса ни код нас ни на Хрватима? Где гледате?

7. au prov, povlačim ono što sam rekao

8. Na netu, pustio bih ti link, ali malo je dockan :) 100 - 97, Ameri poslednja tri meča dobili ukupno 16 razlike. Jebaće ih neko na prvenstvu.

9. lečki je l stvarno misliš ovo u zadnjoj rečenici, pa ko da ih bije pobogu kad su sve pobedili

10. ovakve ekipe moš samo prvi put pobjediti inače sve nakon toga će biti rutinski, neko moje skromno majka tereza predsednik urugvaja mišljenje

11. Било би Америма густо и против Венецуеле, да је Венецуела имала након сваке четвртине 10 минута одмора.

12. Ne, u pravu si, prvenstvo je gotovo, dominantno su sve pobedili, sad će da im daju zlato pa da se vrate na lađu.

13. ameri ako uzmu zlato sa ovakvom igrom pa ja ne znam.. Protiv nas onda ko kurac, jos mi nismo nesto zapinjali cim je igrao birca i stimac, evo francuzi ih sa drugom postavom jebu, a na parketu 5 all star likova idi bre amer govno

14. nisam siguran džanki da se slažem sa tobom, razumem na šta misliš ali tri tekme igraju egaleo, to je već jasan znak da nisu baukčina.

15. a videćeš gvozdene kad budu igrali 2. put sa nekom ekipom, sa kim god da se ukrštaju..upoređivaćemo rezultate, mada mi nije jasno šta radi coach k sa ovom thilmo rotacijom iliti rotacijom gde dobri defenderi greju klupu a promaje igraju po 35 minuta

16. istina je naravno između vaših preterivačkih nadrkanih forumaških postova, i dalje su naravno ogromni ogromni favoriti ali mi se promenilo mišljenje od pre početka da je verovatnoća da ne osvoje nanometarska.

17. ne bi me čudilo i da tenkuju govna su to, napravio bih ovo poređenje ->

grupe - reg. sezona NBA
    nokaut faza - plejof

videćemo koliko sam bio u pravu

18. Parker nije igrao, De Kolo i Gober manje od 20 minuta. Da je ovo bila eliminaciona utakmica, drugačije bi rasporedili minutažu. A ovaj Ertel igračina.

Pre početka prvenstva, Ameri pričali kako će odbrana da im bude zaštitni znak, kao samo petorka Batler, Tompson, Džordž, Grin i Deandre može da zaustavi bilo koju petorku na svetu, a tu im nisu ni najbolji ofanzivni igrači, Durant, Irving i Kazins. A na ovom prvenstvu poentira kako ko stigne. Protivnički plejevi ih rasturaju, Delavedova, Teo i Ertel su radili šta su hteli - poentirali, spuštali loptu pod koš, nalazili otvorene igrače na trojci. Ako nastave pre svega ovakvu odbranu da igraju, ja verujem da će neko da ih izbaci, ali naravno da su još glavni favoriti.

19. ja sam gledao samo protiv nas, ono sigurno nije bilo nikakvo tenkovanje, bili su vidno uznemireni mentalno

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.