Па не видим да неко и тврди да се смањила разлика, једноставно је овај тим у ондосу на онај у лошијој форми, делује раштимовано, најбољи шутер им је до ове утакмице шутирао тројке очајно, Дурент на моменте изгледа као да га и даље чува Игоудала, Казинс се мучи са личним грешкама, Грин са оваквом минутажом и улогом изгледа као дублер оног човека из Вориорса...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
evo šta kaže pregotivna glava i veliki gospodin i znalac coach nick https://www.youtube.com/watch?v=Bq4c0cnEJ00
Ne verujem da se razlika između Amera i ostatka sveta toliko smanjila u odnosu na 2014 kad su gazili sve sa po 30. Mislim da ima tu rezerve kod njih.
kul klip džanki ja ovo ništa ne vidim kad gledam lolo. i lik je baš ubo raduljicino prezime vidi se da je gospodin
Па не видим да неко и тврди да се смањила разлика, једноставно је овај тим у ондосу на онај у лошијој форми, делује раштимовано, најбољи шутер им је до ове утакмице шутирао тројке очајно, Дурент на моменте изгледа као да га и даље чува Игоудала, Казинс се мучи са личним грешкама, Грин са оваквом минутажом и улогом изгледа као дублер оног човека из Вориорса...
ali kakva faulčina na 10:30 nije svirana ali dobro da ne zvijezdapartizanujemo sad
А гле стварно на 11:00 што је последња секунда за напад трајала фазон 3 секунде нелол
Oćel da gleda ko ovo noćas?
Idi spavaj ponoc je prosla
Ја вјероватно.
Bravo Mitke.
A ti Bombas kakav si ti to navijač i ljubitelj košarke? Nekad mi bude drago što navijaš za Partizan
Još Tilmo i Rasni da su Partizanovci pa j ane znam zlatom bih plati XD
jel ti opet pala kosa u oci pa ne vidis neke stvari XD
Kuratz shisham se na brzo Xd
Lepo nas jebu japanci, ovo ako neko kaze da nije bojkot ne zna nista o sportu
Šta igramo?
Brt kakvo stanje u državi takvo i u sportu
dzivdzan.jpeg
Vaterpolo
Pa jebem ti Bogove ti gubis od Japana da me neko pitao ja ne bi znao da kažem da l oni imaju ili ne repku za vaterpolo
sad cemo ih jebati
5:5 jebi mocni japan
#AJMOOOOOOOO