Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Po tvom ispade da bi Stevan bio najbolji za reprezentaciju - ide čovek na sve utakmice u Beogradu. De ba

2. Mož da ga rodi haha

3. Kako li je njegovot ženi jbt

4. Mada plast sena nikad nije ugušio miša XDDD

5. pod golem kamen golema zmija lega

6. plast sena nikad nije ugušio miša, ali kurac bobija marjanovića jeste ugušio njegove prve dve devojke

7. где има тај снимак кад калина се сјебе

8. Na jutjubu skoro pa sam siguran

9. Neki 23.-24. minut utakmice, baš sad ide snimak na rts-u, malopre je bilo.

10. Sad u sedam i petnest navijanje za najdžeriju da dobiju karaoke, pa litvanija da icepa kroasane.

Ne znam ko nam se pada u tom slucaju al kroati ispadaju.

11. izgleda da ipak nije kuci trenutno, ipak ne treba zaboravity delete histori

12. ja navijam da kroasani budu prvi

13. Da, taj scenario je ipak bolji. Moze.

14. nemojte se tripovati da ameri nece osvojiti,oni se zajebavaju bukvalno igraju se s ostalima ko da se decom,to sto smo izgubili 3 razlike je zasto sto ih pogotovo u grupi za koju vec znaju da su prvi boli kurac,zgromice nas jako ako se opet sretnemo u ,polufinalu ili finalu...kao i sve ostale ucesnike OI...njih svejedno boli kurac za OI i bez PO muke osvajaju

15. Dobili Brazilci Nigeriju.

Znači kroasani idu dalje.

16. E sad bih voleo da čujem kalkulacije. Mogu li Španci ispasti nekako, ne?

17. kako smo mi prosli u cetvrtfinale?ja sam cuo da smo odigrali 3 utakmice i sve 3 izgubili.sad gledam neku tabelu nije mi jasno nista

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.