Шпанцима је победа неопходна, Аргентинцима није, а и јачи су Шпанци, тако да скоро сигурно добијају и иду на Французе. У том случају, Хрвати могу да буду први, ако победе, или четврти ако изгубе. Значи, ако желе да избегну Амере, мораће дати све од себе да победе Литванце и добију наше за противнике лоло
Nisam gledao ni minut olimpijade ok? Video sam da je Đovak plakao, nekih 15 sec, Teovu asistenciju sa polganja oko 15sec i Bolt se isčuđavao da je pao rekord na 400m to je fazon 5 sec, gif mislim da je bio i to mi fejsbuk nametnuo mater mu jebem. Jbg bol u kurcu jak je plus sam previše bogat da bih se jebavao sa sportom ali gledao bih košarku u četvrtfinalu
Voleo bih da Argentinci dobiju ali su definitivno nrtvi umorni nakon one tekme sa brazilom..ČAK ŠTAVIŠE ne bi me čudilo da ih španci overe kao litvance jadne
Mogu ako izgube a Hrvati pobjede Litvaniju...Mozda cak je i dovoljno da samo izube i ispsce.
довољно је да изгубе од аргентине
Шпанцима је победа неопходна, Аргентинцима није, а и јачи су Шпанци, тако да скоро сигурно добијају и иду на Французе. У том случају, Хрвати могу да буду први, ако победе, или четврти ако изгубе. Значи, ако желе да избегну Амере, мораће дати све од себе да победе Литванце и добију наше за противнике лоло
Kad je sedamnaesti?
хрвати ће изгубити намерно
Nisam gledao ni minut olimpijade ok? Video sam da je Đovak plakao, nekih 15 sec, Teovu asistenciju sa polganja oko 15sec i Bolt se isčuđavao da je pao rekord na 400m to je fazon 5 sec, gif mislim da je bio i to mi fejsbuk nametnuo mater mu jebem. Jbg bol u kurcu jak je plus sam previše bogat da bih se jebavao sa sportom ali gledao bih košarku u četvrtfinalu
Niko nije prokomentarisao da su i Francuzi izgubili od Amera samo 3 razlike. 100-97
Mozda smo previse poleteli posle egala sa Amerima..
онда ће имати алиби јебига америка је то, а нација им не би опростила још један пораз од срба
Voleo bih da Argentinci dobiju ali su definitivno nrtvi umorni nakon one tekme sa brazilom..ČAK ŠTAVIŠE ne bi me čudilo da ih španci overe kao litvance jadne
francuzi su izgubili 3 razlike, jer je batum u zadnjoj sekundi dao trojku za 3 razlike
nisu im mogli prismrditi na remiziranje
ovo što kaže makaronac
ovo sto kaze makaronac ovaj iznad mene a on kaze prvi makaronac da dobro kaze znaci onda i ja to kazem upravu je makaronac i jedan i drugi
+1389
ovo sto kaze prosecni
Kolko odvratna lobanja ovaj Mirotić.
Argentinci poveli 8:0 a posle ih Španci opleli 22:3. Zajebani evropski cigan.
Cek ako kroasni puknu, spanci sobiju, ko ispada kroasani ili brazilski cergari?
Salo Đorđević u epizodi: Nemam pojma šta radim sli ajde kao jednu teorija zavere lhudi reptili šmekerica kurčinela izjavu da se uplaše moji OPONENTI
http://www.b92.net/sport/rio2016/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=08&dd=15&nav_id=1165901
Ako dobiju i spanci i hrvati hrvati su prvi jel tako?
Ispadaju Brazilci