Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Jel?
    Razumeo sam da neće prenositi ništa. Zato sam i pitao koji je razlog.

2. E oa loshe si razumeo dechko!

3. prenosio otvaranje,a da mu ne daju da prenosi basket.bilo bi bas cudno.najblaze receno.

4. Rts najavio brazil litvanija kosarka i ide tenis. Doduse igra troicki al mi se ne gleda.

Kako bese da na jutubu nađem one prenose uzivo?

5. ukucas ime jednog tima, pa onda ime drugog tima i LIVE na kraju, jer live znači uživo

6. Debil je naravno, o tome nema spora. Ali cak i debil zna da pronadje uzivo utakmicu, nego on pokusava da razvije neke diskusije na svojim sugavim temama. Poserem se i na Olimpijadu.

7. Ovaj bombas opterećen temama. Kakav kompleks.

Tražio sam tako Šomi al neće.

8. http://arenavision.in/av27

Гледај овде, ако си скинуо онај плејер.

9. Ma sa telefona sam pa zato trazim na yt. A ceo dan cekam da pogledam tu utakmicu.

10. Tilmo evo ti sada snimak Litvanije i Brazila, sedi ko čovek i gledaj.

11. Videh Gonzo. Al nezgodno da gledas pocetak a na lajvu pratim rez 2 min pre kraja.

Bolje da iskljucim lajv i da se nadam do kraja. Xd

12. Sunce ti kalaisano -4 samo

13. Моји добили. А ви се србочетници пушите...

14. Šta uradi Šarić Gasolu na kraju! Popiša mu jubilarni oproštajni turnir od reprezentacije.

15. Izgubi Đoković jebate Bog
    Plače. Plače i Del Potro

16. Pa dobro, sta sad. Osvojiće sledeće godine. Xd

17. Od 260 država Kosovo je trenutno 13. po broju medalja. Kakvo pišanje po nama. Sad još ovaj šutko ispao.

Najavili 15 medalja majku im jebem. I to ono govno divac sto priznao Kosovo kad ulazili u MOK.

Sad kažu da bežimo od njih na postolju, sprdnja od drzave smo, svi nam pišaju u oči a mi otvaramo usta.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.