U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
I sa priželjkivanjem tih Hrvata jedete govna šta ako naletimo na njih i naduju nas 20 razlike pa ničija nije do zore gorila ne lupajte jebene gluposti
MI SRBI NEBESKI NAROD HRVATI IMAJU KOMPLEX OD NAS
ја само прижељкујем ту утакмицу, не кажем да ћемо да их добијемо, али ми је занимљивије да гледам хрвате против нас него било кога другог, добро можда су и утакмице с мериканцима ту међу најинтересантнијим за гледање, али није то исто.
с друге стране, ако наиђе литванија, то ће по обичају да буде нешто типа 62:63, мртвило, најружније могуће утакмице играмо с литванцима.
Ako Hrvati dobiju mi idemo na Spance...
Ja evo ne znam da l da se smejem ili plačem vašim netačnim kalkulacijama višečasovnim
Elem
Usa - Arg
Srb - Hrv
Špa - Fran
Aus - Lit
чекај како су сад шпанци први
Tako što si ti pglu
Kako jbt
тако стоји на резултати.цом
а био сам сигуран да не могу бити први, ови су се сјебали нешто
http://www.fiba.com/olympics/2016/groups#tab=brackets
E jbg...
bome će se ameri preznojati, španija i litvanija im ne ginu
Литванија испада од Аустралије.
А богами ни Шпанци нису сигурни. Могао бих да одиграм да пролазе све четири екипе из наше групе у полуфинале, вероватно ће то да буде фина квота.
Hrvati su raštimovana banda koja ima pola centra i jednog plejmejkera ako se može tako nazvati, loptu im prenosi jebeni luka babić, neka pripreme bulje, biće jebanja.
Ako ih jako bude sralo da Bogdanović nabije 25p, Šarić 17-18, onda možda i bude čupavo.
Roko Leni Ukić i Rok Stipčević, hahah.
не сумњам да ћемо их нагузити
ameri nece pobediti ikoga vise na ovim olmipijskim igrama-----------------------------------------------------------------
------------------------------------
------------------------
----------------
sa manje od 27 razlike :DDDDDDDDDD
Imali smo sreće, kroati su jedina ekipa iz one grupe koju možemo dobiti, ali osjećam da duvamo.
Pogađate zašto - Štimac<Bilan<Bobi
Koji je termin odigravanja ove prijatne sportske borbe mozete li mi reci?
И мени ово паде на памет.