Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Сриједа на четвртак у 3.15

2. E jebem ti termin

Salo salo spremaj salate...

3. Hrvatska prva u grupi a ima negativnu koš razliku, mi zadnji u grupi sa +40. lolo

4. Fan fekt jebaće nas kroasani kad tad

5. Nemoj samo sad nemoj samo sad. Neki drugi put onda.

6. U polufinalu mediteranskih igara

7. Не сусрећемо се са Америма пре финала - то је можда овако лепо, под условом да стигнемо до тог финала. Али ако нас испраши неко раније, биће ми криво што нисмо налетели на Американце и испали к'о људи од напуцаних стероидаша. Боље и то него да дође неки Делаведова и одржи нам једно предавање из баскета. На страну ове моје црне мисли, реално лакше плејоф стабло нисмо могли ни добити. Осим можда да је уместо Аустралије ту улетела Аргентина. Хрвате би требало да победимо. Онда ћемо даље да видимо... За Литванију сам мислио да су добри, да су јачи него на претходном евробаскету где су нас добили, међутим нешто су пали у последњим текмама. Аустралија је вероватно највећи фаворит за улазак у финале са наше стране стабла. Јеби га, њихова три најбоља играча су освојили сваки по НБА прстен у последње три године и то су имали солидне улоге и минутаже. Ипак мислим да ми све те екипе можемо да победимо ако заиграмо приближно добро као 2014.

8. Можемо ми и Аустралију лагано добити. Они су са нама играли на једна посјед иако смо ми били баш у лошој форми. Узмeмо ли и то да ће наши баш опасно да се наложе прво против Усташа, мислим да ћемо прегазити Абориџине к'о плитак поток.

Муриканци, Радуља стиже!
    http://www.eurohoops.net/wp-content/uploads/2015/07/miroslav-raduljica3.jpg

9. Priželjkovao sam Hrvate, jako se radujem tom meču. Jebeno samo što smo zapali u onaj termin on 3:15.

Бохор
    I sa priželjkivanjem tih Hrvata jedete govna šta ako naletimo na njih i naduju nas 20 razlike pa ničija nije do zore gorila ne lupajte jebene gluposti
    MI SRBI NEBESKI NAROD HRVATI IMAJU KOMPLEX OD NAS

http://image.prntscr.com/image/1044d855a51b4170a8501048abe384a6.jpg

Маркo
    не сумњам да ћемо их нагузити

Jebi se bre, ti treba da mračiš, to nam je talija

10. Aca Trica izjavio da su Srbi navijali za Litvaniju da bi izbjegli Hrvatsku. Pa jebem ti sunce, sad sam siguran da dobijamo ovo.

11. колико ставити на хрвате, хм?

али стварно, јбт, баш смо се наместили за олимпијски фијаско.

победа против хрвата у кошарци > три злата+три сребра+1 бронза

12. hrvatska dobija 83 posto

13. slažem se gubimo ovo biće verovatno neka pičkasta tekma kao onda srbija litvanija ne zna se ko je gori ali tu je good guy srbija da istupi i kaže NE, JA ĆU BITI LOŠIJA i izgubi 8 razlike

14. Menme stra od šarića. Nemamo adekvatnog čuvara. Mozda simon jedino da izdominira.

15. ja bih pre gađao špance i USA -30,5

francuzi = pičke kompleksaške
    argentinci = umorni od života

16. pa majku vam jebem
    jos znate da su hrvati kao i mi u istoj vremenskoj zoni i oni nam daju najnenormalniji termin
    pa jebo vam bog majku u tri picke materine jebeni brazilci cigancine najvece
    dabogda vam pala ona statua isusa hrista i sve vas pobila

majku vam jebem u picku da vam jebem, nenormalno kako sam nervozan

pa sta treba u 3 ujutru u kafani da sjedim i da gledam
    kako sad gledati po kafanama uz toceno
    jao majke vam ga nabijem

17. u znak protesta ce nasi igraci zajedno sa hrvatskim posle sudijskog podbacivanja da legnu na parket i da spavaju

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.