Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Ja svoje neke zaključke ne baziram na sportskom znanju, jer ga nemam lolo, nego samo na zakonu velikih brojeva. Danas do jaja dan za naše, sutra teško ponoviti. Tukli smo ustaše sto puta, mora nekad da se izgubi jbg...

2. E izvristao sam na ono coino sa nelsonom

3. SVI ODJEDNOM POSTADOSE LJUBITELJI RVANJA I ZENSKE KOSARKE...DJE SU MEDALJE TU SU I FENSERI.

4. ono rvanje ne može da se gleda, možda kad uđeš u njega možeš da ceniš ono što vidiš, sasvim moguće, ali ovako kao totalni laik bolje da gledam vaterpolo

5. ehhh boh nekad su bili pravi rvači: Daniil Medvedev, Denis Shapovalov, Akira Santillan..ovo sad sve dopingovano

6. Brate ja nemam pojma o cemu se radi al sam video kad ga brecio i kreno da ga davi nema tu sta da ne razumes

7. Gvozd evo ti ga Zapata, pričajte sada

8. uz malo srece,medalja u zenskom basketu.vaterpolo standard.posto cemo jebati hrce i tu imamo sanse.i jos tekvondo di imamo sanse za 2.lepe sanse.digo mi se tuki na pobede,pa pocinjem da razmisljam kako cemo svuda uzeti zlato.

9. E cekaj a koga su to sjebali i ponovili trku neku zbog vremenskih uslova pa ga izduvao posle? Vidim dole na onom teleksu neko plakyo

10. Sanitarni čvor
    uz malo srece,medalja u zenskom basketu.vaterpolo standard.posto cemo jebati hrce i tu imamo sanse.i jos tekvondo di imamo sanse za 2.lepe sanse.digo mi se tuki na pobede,pa pocinjem da razmisljam kako cemo svuda uzeti zlato.

А скок у даљ и бацање кугле?

11. Вријеме је за мало Муте.
    https://youtu.be/raWXSIEEYy8

12. Kolasinac ce ga ispusiti bice 5i ili nesto tako.Za Spanovic ne znam,kog dana je ona uopste na programu?

13. Vuče mi na hrvata ovaj Štefanek.
    http://static.mondo.rs/Picture/537538/jpeg/stefanekpolufinale-003.jpg

Španović će da se upuva, finale max.

14. kakva debilčina ovaj muta. voleo bi da mu sin ode u ameriku preko vork end trevela da radi sa kuzmanom kamione kad izađe iz zatvora i da ih onda deportuju

15. Мислим да јој око 2 вечерас крећу квалификације.

16. Ma kolasinac uzima srebro a spanovic ce da plaky i da kaze hvala vucicu za 6-o mesto kondilomi me ujebali da budem bolja

17. А скок у даљ и бацање кугле?

zaboravih na to.mislio sam da spanoviceva zemo nesto da uradi,al nisam vise tako uveren.koliko sam skapirao,treba da prejebe svoj maksimum kako bi nabola neko trece mesto.super bi bilo da gresim.
    ne znam kakve sanse ima kolasinac.koliko on baca,a koliko ovi ostali.

18. SRBIJA svetska velesila
    Ja sam pratio rvanje jos 2004e

19. Kolasinac ce da frkne dosta ako je zalecio povredu jebe ga vec ihahaj a spanovicka i njen trener se loze non stop da su spremni za preko 7(valjda) al nikako da se to desi

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.