Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. lečki_mrav
    Au brate po prvi put na celoj olimpijadi se derem kao stoka. Jebote kakav dan.

Eh razumem te brate ja sam tako u SIdneju 2000 kad je ALeksandra Ivošev "upucala" zlato za tadašnju Jugu.

2. butulija deluje simpatično, ispijao bih sa njom jelen fresh na slamčicu

3. stefanek je lapo bunjevac,lapo srbin.pitao druga iz subaje koji ga zna.
    bunjevci se nadrkaju kada im kazes da su hrvati.
    mene licno najvise lici na nekog gancija.

jebali smo australiju.imaju jednu igracicu.koja je ko tenk i jebe dobrano.sve u svemu,na srecu i na to sto su australijanke imale jednu varijantu napada.dodaj loptu ogromnoj aboridzinki i ona ce davati koseva.tako i bilo.

4. Ima prenos vaterpola ili sta?

5. Haha lečki nemoj biti jadnik ok
    Ženska košarka ok ima 3 koje su jebljive i to je jo što treba da se kaze o ovom sportu

6. Aha na kecu ok

7. brate ko još prati vaterpolo taj sport treba zabraniti

8. Eh razumem te brate ja sam tako u SIdneju 2000 kad je ALeksandra Ivošev "upucala" zlato za tadašnju Jugu.
    Haha ovo jbg

9. Provu se dize na pejdz vrv xd

10. pa bolji je od ženske košarke lolo

11. Aj jebite se baš, koji kurac komentarišete ako vas baš briga? I da u umetničkom klizanju imamo šansu za medalju na olimpijadi, vikao bih iz sveg glasa sad piruetu, pizda ti materina.

Na RTS1 vaterpolo.

12. prijatelju nemoj se srditi ne mislimo zla, samo da si debil lolo

13. Poražavajuće ali Gvozd je u pravu lolo

14. Haha aj Gvozzdene da ne ponavljam po stoti put ono što ti svi ovde pričaju, previše sam dobro raspoložen.

15. Šta je ovo vaterpoolo četvrtfinale?

16. Ja se radovao za stepaneka iako mi nista nije bilo jasno al kad sam video onu lutkicu reko jel ovo ubacise peskir ili neki rvanjski huligani prekidaju mec. Nije da sam skakao ovuda al mi bilo drago sto ga izbrecao(izbrechao je prava rec verujte mi)

Bolji vaterpolo od zenske kosarke sig, zenski sportovi su ono kao aj evo i vi igrajte nesto a mi se pravimo da je zanimljivo(osim odbojke na pesku lol)

17. Zaрata

Gubimo od Hrvata sig

Ako je i postojao promil šanse dizgubimo sad ne postoji

18. Mrave kako i da ne budeš košarkašice dobile XD

19. ma da, ti ženski sportovi su mi ko da gledam decu, onako krene na onaj ulaz i ja u fazonu bojim se da se nešto ne polomi

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.