Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. e gledao sam nešto jednom sa kevom dražena petrovića vidi se da je baš bila bolesnica i da je uticala na dražena dosta, baš je onaj tip keve što mazi sina po kurcu nežno kad je tužan i šapuće šta je dušoo šta je bilo

2. kažu da je mogla zakucati iz okreta

3. a jeste, pravo si je opisao

4. Dikembe mutombo studirao u majdanpeku

5. Sto jedete kurac evo decko sad kaze vidimo se na balkonu kako sam i obecao(i jes bio obecao medalju ima decko samopouzdanja jbg) i kae zivela srbija(a znamo da to potice od zivela zivela kraljevina srbija xd) kako moze biti hrvat nikako

6. A jes stvarno brat gotivim ga ono bas

7. како то да ми немамо ниједног гимнастичара на ОИ, није да су потребни неки екстра услови за тренирање...

8. Zato što je kad je dete malo, najvažnije da je baba sigurna da je jelo popare, a kad napuni 15, e onda jebiga već.

9. Popara nije zdrava, šta?
    Mmmm

10. Popara najjadnije jelo je.

Ovde je u smislu da niko neće dete od 3 godine da forsira da radi špagu nego je bitno da je sitno i da raste (nebitno po kojoj koordinatnoj osi).

11. Не уплићемо се у гимнастику, јер је то наш начин да се одужимо Румунима што никад нису ударили на нас.

12. aj vi juznjaci priznajte da pljujete po spanovicki samo zato sto je novosadjanka....
    redovno vidjam taj vas bata djosa spic kompleks od novosadjanja....a be kako si gu ga cuj te utepam

13. "Meni si našao da pričaš o kulturi a ja iz Novog Sada" citat godine 2016

14. Бритни Рис, Шпановићка, Бартолета и Шара Проктор конкуришу за злато, тим редом као фаворити.... Рисова је скакала 7,31 пре месец и по дана јбг....

А Колашинцу је финале максимум.... Јбг, један је од најјачих бацача кугле, а јако лош што се тиче технике како и он сам каже....

15. ja sam bez ikakvih treninga bacao kuglu preko 100 metara

16. KAŽE ACA PETROVIĆ DA JE SIGURAN DA SU SVI IGRAČI SRBIJE NAVIJALI DA POBEDI LITVA JER OVAKO NISMO FAVORITI HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH

17. ja sam bez ikakvih treninga bacao aca petrovića preko 100 metara

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.