Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jbt dve tekme cetvrtfinala i nimalo neizvesnosti, odvaljivanje sa 20-30 razlike.
Francuze solidno neće
Ja sam kriv tebrice, jbg
pa skroz do jaja parovi, ne znam da l' je moglo bolje iskreno, valjda neće biti neke 20+ tekme osim USA lol
pre 6 sati
Који циган мораш бити да протуриш играчу лопту кроз ноге на +25?! Да бог да Шпанце усрали Амери у полуфиналу 50 разлике!
Jako nub veliki si Džanki nasisaš mi se karine pičko balava :)
Jel misliš na ovo relativno skoro, Ljulj i nesportska Lovernja? Nisam video ovo al nisam pažljivo gledao, jesi siguran?
То Гвоздене. Ја бих га пресјекао попола да је мени то урадио.
haha bice sve 4 tekme +20-25 sad ce amerikanci da nabiju argentinu a mi cemo sasvim solidno nabiti hrvate 23 razlike shomara zna zasto
ови цигани пензионери ће да јебу мајке и 2024.
brate ima da jebu amere jebi ti mene ako ne
и ја мислим
зато што су амери го курац добили србију само три разлике хаха беда
Deky prijavio sam te za vređanje kosmopoliti, veliki pozdrav i vidimo se za nekih 18 meseci
ma gasol se sacuvao danas ima da unisti glupog dzordana sa 6 trojki i 8 asistencija
Oh
Oh
O.O
Brt jel sutra uvece gledas Srbiju ili Sasuolo Rasuolo
Šta ću sad oh blagi Gospode i Djevo Marijo
sve utakmice su se zavrsile sa prevelikokm razlikom (racunajmo i am vs arg), sto po nekim statistickim proracunima znaci da ce nas jebati hrvati ili ce biti egal a ne bi valjalo jer sam vezao sa australijom sa 1000+ dinara
Bio sam pristojan prema tebi i nisam te gađao vulinom na lovefestu ali očigledno ne znaš ceniti to druže pozdrav
Ti si Janko!? Joj bilo mi glupo na fejsu da te pitam hu d fak ar ju