Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. izijem flips
    ne moze ovo ovako svi hoce da iznesu misljenje niko nikog ne jebe

2. Kolko sam dreco pijan sinoc jebalo mi se i za ukrsranje i medalju i sve samo da im ga munemo

3. Koliko sam se smorio što nisu ušle Bogdanove trojke, jebenti...
    Inače, svima je jasno sad, da je Bobi tu umjesto Štimeta, eh...
    SALE, PIZDO KURČEVITA!
    Sad ozb, mislim da ispadamo ako dobijemo Litvance.

4. Ne znam baš, nekako se nadam da su sad dobili muda i da je ova utakmica ta posle koje deremo sve redom

5. Drugo nadanje mi je da će Hrvati dobiti Litvance i da ćemo se sresti u četvrtfinalu

6. boli me tukson, samo da mi dobijemo kinu, posle laganezi

7. Najjači podatak od sinoć - dok je Simon bio u igri, bili smo u plusu 16 :)

8. Jao sinoć scena, tajmaut na početku kad su nas derali, Salo čuči i objašnjava, a iznad njega stoji Štimac i sa spuštenim rukama mu usred rečenice plješće na uvo ko foka neka, potpuno nevezano. Nije bio kraj tajmauta u fazonu ajmo ajmo idemo, nego onako rendom, plješće čovek.

9. Jao sinoć scena, tajmaut na početku kad su nas derali, Salo čuči i objašnjava, a iznad njega stoji Štimac i sa spuštenim rukama mu usred rečenice plješće na uvo ko foka neka, potpuno nevezano. Nije bio kraj tajmauta u fazonu ajmo ajmo idemo, nego onako rendom, plješće čovek.

Hahaha sunce ti jebem kakva scena.

Šo se tiče utakmice, odigrali su naši odlično i bili su sasvim opušteni. Nisu pali posle onako lošeg početka. Jedino što bih im ja jebao majku posle ove utakmice i pitao bi ih koji kurac nisu tako igrali protiv Australije.
    Posle ovakve utakmice sa Amerima, ukoliko nastave sa ovakvim pristupom, potpuno je svejedno ko će nam zapasti u četvrtfinalu iako je Litvanije baš odlična reprezentacija.

10. Vi imate razmisljanje kao posle bajernovog poraza 2 0 od arsenala da kazete pa i nije mi bas siguran bajern toliko za sledecu utakmicu sto pokazuje vase znanje

11. Posle ovakve utakmice sa Amerima, ukoliko nastave sa ovakvim pristupom, potpuno je svejedno ko će nam zapasti u četvrtfinalu iako je Litvanije baš odlična reprezentacija.

Skandalozno je sa ovakvom lakoćom izreći ovako nešto. Ovo je bila posebna utakmica, poseban scenario u kojem se ekipa našla, četvrtfinale sa nekom primerenijom selekcijom će opet, biti nešto drugo. Svakako da ovakva partija može da znači mentalno ekipi ali reći ovako lakonski kao ma tebrinjo ovako samo laganica da nastavimo i mogu da nam stave litvaniju španiju jesu oni do jaja al nema apsolutno nikakve sumnje brt da prolazimo pod apsolutno mislim na nula posto šanse.

Ali naravno, da ti je ovo jasno ne bi bio debil koji glasa za stečajnog upravnika inženjera elektrotehnike koji se vratio iz Amerike naglo, jer su deca krenula da mu zaboravljaju srpski pa je slučajno zabo posao za koji moraš nekom da platiš da uđeš u priču, pa bio vučićev ministar i na kraju osnovao svoju partiju sa programom mi nećemo da krademo keve nam.

12. gonzo, najveća želja u životu mi je da ti gazda žurnala postane Andrej Vučić i da te maltretira, onako da te gađa kesicama čaja vlažnim i to. I da Marijan Rističević zaposli 5 rođaka u redakciji i da vam puštaju laza magistralu ceo dan i da ne smeete da im pisnete.

13. Gvozd solidan dušmanin

14. Ne mozes biti ovako nadahnut protiv litvanije. Protiv hrvata mozes jbg daj da pobedimo kinu pa da se daj boze sa njima sastanemo da ih isutiramo sa igara a posle nas boli kurac sta ce biti

15. ма литванци су нам највећи душмани у кошарци

16. јебем ли им мајчицу балтичку ја

17. I kako je koji kurac dzordan budjavi ubacio onolika bacanja? Stimac je inace usao da hekuje ne znam sto su se svi toliko iznenadili...al kad je mejmun krenuo 1 na 1 jebemti mislim da je ujedinio srbiju u tom momentu makar u nasoj kafani su svi vikali DODAJ MAJMUJE JEBEM TI MATER

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.