OI Rio 2016

  1. E da, Kovinajlo se nekad osmeli i na skečeve koji budu toliko skandalozno loši da su do jaja

  2. Kovinjalo je drugi ekstrem, jebiga. On uloži 0% emocija, samo informativno. A to je veoma korektno, ne pokazuje onaj politički korektan rasizam. Ali svejedno, takvo vođenje te uspava.

  3. kovinjalo je prenosio kad je kolašinac ispao u kvalifikacijama kugle, znaš kolko ga je boleo kurac haha. bio je nešto u fazonu a jbg, biće bolje

  4. Kad je Korać imao onu izvalu jednog kad Bolt pobedio "Majka priroda protiv dopinga" i slično. A naši sportski novinari su stvarno sramote. Sećam se nekog naslova, mislim da je Žurnal bio, trebalo da u nekom finalu igraju Ana Švajnštajger i Serena, i stavili naslov "Lepotica i zver", a svako normalan bi pre napenalio zguza Serenu no Anu.

  5. Pokojni Korać je bio gotivan jer je svoje najveće prenose radio pijan, ali je imao kurac znanje.

    Koliko si samo lupio Prove. Ne za pijančenje, nego za znanje.

  6. serenu bi jebao 100 puta pre ane ivanović

  7. ana ivanović je jebozovna u minusu

  8. Kada izgleda kao neko derište, kako li je onom Švabi kad treba da je jebe.

  9. Gonzo, možda je i znao, ali je sve ostalo u senci gluposti kakve je znao da priča. Naravno, nije se mogao kontrolisati kad je gledao Išinbajevu i Klišinu, te je redovno davio majmuna, to je veliki neprofesionalizam. Jeste to znalo biti simpatično, ali boemstvu je mesto negde drugde.

  10. Prove u Ar ko je ona nelepa i nezgodna djevojka u lokalu preko puta Dve Šmizle?

  11. Nisam ja opšte prokomentaisao njegove gluposti kojih je bilo koliko hoćeš u prenosu, osvrnuo sam se samo na deo rečenice gde si baš promašio. Lik je atletiku i plivnje držao u malom prstu.

  12. ma kakav boem, lik je bio klošar i degenčina. imao sam nekog druga sa bogatim roditeljima i pošto smo mi bili u školi tu blizu rts ovaj je jednom kao nešto prolazio i zablejao malo sa tim mojim drugarom i kao pozdravi roditelje pa kako su pa ovo pa ono i tačno se videlo, tu sam shvatio, da je od onih bukvalno klošara koji se čepe bogatim ljudima i prave kontaktčiće i vezice aktivno.

  13. mislim, da je neka druga faca ne bi iz te konverzacije odmah to shvatio ali znajući njegovu njušku i ponašanje mislim da mi je zaključak bio 99 posto tačan

  14. Bohore, ne znam na koga misliš. Mora .jpg. Pre par godina, bio neki butučić u blizini toga i tu radila neka nafurana i prepržena, zvali je Mače iz Misače, najbolji nadimak ever.

  15. Lik je atletiku i plivnje držao u malom prstu.

    skeč allert
    Verovatno to znanje nije ni puštao iz malog prsta.
    http://replygif.net/i/104.gif

  16. Маче из Мисаче :о

  17. Televizija koja je iznedrila jednog Milojka Pantica nema nikakav legitimitet da prica o bilo kakvom komentatorskom poslu. Rts je oduvek bio prepun daveza, neznalica i bolesnih alkosa svih vrsta.

  18. А боме, између Серене и Анке, Анка увек испред.

  19. Ta Ana Ivanovic je jedno aseksualno stvorenje

  20. Ona je lepuškasta samo. Nije nešto zgodna, nema jebozov u faci poput Šarapove, nema dupe, ima one mlečne zube, totalno nesehi.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.