OI Rio 2016

1. Зајебавам се, Мраве, пошто је Тилмо скоро ширио тај мит. Олимпијада означава и само такмичење, пише у речнику.

2. Znam, ali i Karlsen na ovim turnirima igrao neka neuobičajena otvaranja pa je opet bio odličan. Mada kod njega nikad nisi siguran, on tako obično i igra. Ali evo ni ove igre ne mogu bez kontraverzi, jermenska reprezentacija ne učestvuje zato što bi moglo da bude opasno za njihove igrače u Bakuu, imaju oni nekih nerešenih problema sa Azerbejdžanom. Čak je i neki švajcarski igrač tu upao u problem hahaha ček da nađem to.

3. јебига, штета због јермена. а добро, не може карјакин исто као карлсен. то је као дел потро и ђоковић, ђоковић може како хоће, а овај мора да се спрема шест месеци за турнир.

4. http://en.trend.az/azerbaijan/karabakh/2566540.html
    Posetio azerbejdžansko Kosovo kao gost jermenskih Albanaca, pa postao persona non grata, e posle se izvinio, rekao Kosovo je srce Azerbejdžana i sad može da učestvuje.

5. ау, нисам знао ситуацију у том нагорно-карабаху. добро се јермени боре. подршка, браћо!

6. A jbg, ovako kad je samo 12 mečeva, može možda i da ga iznenadi neku partiju pa da posle igra neki bunker do kraja. Eee kad se samo setim, '84.god, Moskva, Karpov i Kasparov igraju 48 partija i opet se ne zna pobednik, e to je za mene meč za titulu!

7. некад се знало, јбг. поздрав, мраве, навијамо за серјожу!

8. Ne znam da li ću za njega da navijam, mislim jeste autsajder i to, ali za neke druge ljude sam navijao na turniru kandidata, pa ih on nasamario, a da i ne pričam o svetskom kupu kad je takoreći oteo Svidleru titulu, samo što pištolj u ruci i čarapu na glavi nije imao. Navijaću za napadački šah, što manje dosadnih otvaranja (čitaj: Berlina). A na igrama, za naše, naravno, da uzmu makar koju medalju! AV rekao uzimamo bar dve, država ulaže! Pozdrav, Truće!

9. azere treba uništiti

10. Pre oko godinu dana kad sam popunjavao za vizu za Azerbejdzan, jedno od pitanja- da li ste poslednjih godinu dana posecivali nagorno karabah i kojim razlogom... Svega mi. Zamisli Mongola recimo dolazi u Srbiju i pitanje na formularima jesbio na Kosovu i sto. Jebu ih Jermeni tamo ko suznje.

11. Posle bohorovih najljubaznije mi je kad uhvatim tvoje postove da citam isijava iskustvo.

12. srbenda jesi pohadjao tapijevu skolu slikanja

13. Novinar-covek koji je promasio profesiju

14. Novinar sam

Jesam zvezdaš ali grobari prave odličnu atmosferu u pioniru....

15. Meni ovo miriše na Gonza
    Jednom je morao progovoriti

16. Gonzo, šta imaš od škole?

17. Ekskluyivno evo što je Nolo izgubio pretrpio dva šoka

http://www.kurir.rs/sport/tenis/video-evo-zbog-cega-je-dokovic-izgubio-od-del-potra-otkriven-razlog-novakovog-poraza-u-riju-clanak-2416177

Dva ogromna shooka pretrpio, prvi poray na vimnledonu tad se ne zna razlog shooka i drugi povredio Nolo zglob tad se shookiro drugi put

18. http://www.b92.net/sport/intervjui/intervjui.php?yyyy=2016&mm=08&nav_category=91&nav_id=1169962

Читам јуче ово и на делу где прича о вршењу селекције паде ми на памет Бата Ђора и сличне фудбалске главе лоло