OI Rio 2016

  1. razbi ova i kineskinju dvostruku svetsku prvakinju

  2. Има ли гдје снимак борбе?

  3. Ima kineskinja snimak lobanje rengen

  4. odlicno za tekvondo.ocekivao sam da ce biti jedna medalja minimum.sigurica.videcemo za dalje.u cetvrtfinalu dobije favorita.malo se u finalu uplasila,al sve u svemu,odlicno.
    ivana jebala kevu.ne znam da li ce moci da prskoci one dve amerikanke(od kojih me jedna neodoljivo podsecala na predatora),velika verovatnoca da ne,al kapiram da ce u evropi da jebe kevu.
    danas ona silna veslanja.od stojica i visackog nisam nesto upamtio nasih u raznoraznim vesalnjima.valjda mozemo nabosti jednu medalju od toliko finala.

  5. ona crnkinja je bukvalno polu zivotinja polu covek....ova sto je prva dobra picka, a ivana mozda top3 najlepse atleticarke trenutno (u novom sadu zivi)

  6. Замало кајакаши злато...

  7. nisam pratio.mozda i bolje jer citam da je bilo jako blizu.svaka im cast.

  8. Ae ovde da pitam nije baš OI al nije ni da ima tema za atletiku samo.
    Kaže EP u atletici će se održavati u Areni???? Za koji kurac se radi(la) ona atletska dvorana na Banjici? Ono što će da dele sa vojskom, jer je vojska dala zemlju.

  9. E ta dvorana je na akademiji, mnogo dojajna stvar, al kontam da nema veliki kapacitet za publiku

  10. па да се украду паре јбг

  11. чини ми се да није довољно велика. писало је то у текстовима кад се завршавала.

  12. Znam, jedan moj ortak je bio podizvođač kaže da nisu štedeli ni država ni oni kad su radili, a nije baš da će Ivan Bogdanov da povede navijanje pa da treba dvesto iljada mesta podno severne tribine. Šta koji kurac.

  13. Šteta, jebena Arena devojka za sve.

  14. Ia te čaše svi su pili :(((

  15. не могу да се сетим, било је приче на твитеру да се гради дворана за ЕП у којој по правилима не може да се одржи такмичење тог нивоа. можда је још неко на твитеру монтирао, али се тај део вести наводно скидао са свих сајтова, а уместо тога стајала је најава да ће дворана бити спремна за ЕП (што очигледно није).

  16. јбт, сад то не може да се нађе нигде, а била је актуелна прича. тачно је довољно тако да поскидаш вести са главних сајтова и нешто као да се није ни десило.

  17. на твитеру

    :)

    Znaš kako, nije logično da se žuri da se uradi dvorana što pre, jer će i EP u atletici, pa da se iskulira za isti EP. Nisam bio i ne mogu da komentarišem, ne sećam se da l mi je šta rekao o kapacitetu, pričali fazon prošli septembar o tome, al je gotova dvorana to znam.

    Kako se sve radi nakaradno jebemti.

  18. ево, овде је остало:
    http://www.ekapija.com/website/sr/page/633070/Prva-atletska-dvorana-u-Srbiji-kroz-slova-i-brojeve

    U dvorani će moći da se organizuju takmičenja do nivoa Balkanskog prvenstva u atletici.

    то је вероватно нека тренинг дворана, а можда је и била услов за ЕП.

    ЕДИТ: не верујем да се ради нешто превише накарадно, атлетичарима то треба за тренинг. једино што није довољно за медије да се представи да је то обична тренинг хала, већ мора да се најави ЕП, министри да се сликају и да се направи нека велика прича.

  19. јбт, сад то не може да се нађе нигде, а била је актуелна прича. тачно је довољно тако да поскидаш вести са главних сајтова и нешто као да се није ни десило.

    Baš to, sedim juče u kafiću gleda baš u necenzurisane laži, i razmišljam kako srbi imaju pileću pamet, od početka godine do danas koliko lejma je imala SNS, da izuzmeš one sitne, samo krupne da zapisuješ, to je da se usereš. A ovako, zaboraviš za tri dana jer jednostavno ispari sa portala i kao da nije nikad ni bilo. I onda dođu oni da kukaju kako su još oni potlačeni u medijima, lol.

    EDIT: Ma ne mislim nakaradno u tom smislu dal treba dvorana, ili kakav je kvalitet odrađen, nego u smislu da se najavljuje dvorana za EP, koja uopšte ne može da bude to, nego služi kao trening dvorana za vojsku i sportiste, ali je lepše u novinama da će da bude specijalno za EP, da para oči, a do EP će se već zaboraviti na nju.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.