Vaše mišljenje o NikolaKG80

1. Rešio sam da otvorim temu jer sam isprozivan na drugim temama, pa da ne spermujemo.

Želim da odgovorim na ovaj post:

ps
    Bilo bi dobro da prestanes da brises postove debilcino bezobrazna

Poštovani ps,
    obrisao sam svoje postove koji nisu bili u vezi sa naslovom teme. To nisam uradio samoinicijativno, zato što mi je bio ćef, nego zbog ovog komentara

Najavio sam lepo da ću da obrišem svoje postove, niko mi nije rekao da to ne radim. Ne mislim da sam bezobrazan zbog toga

2. Е поздрав Ниџо пусти ти провокаторе и уживај у животу јер свако зна и препозна ко је добар човек

3. nidžo, otvaranje glupe teme je isto nepoželjno

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.