Nikola kg

1. Namagarceni bicemo xd

2. a jeste neviđen berekin ovaj xD

3. Jednom smo čekali Rađarov post 4 dana i noći, čekao bih opet!

4. Ja poceo da cekam vec

5. Ja kao jedem i kikiriki pa mi nije toliki cim

6. @Truleks Krpa, recimo da ima 100 autora iz Kragujevca, na 200.000 stanovnika, to nije mnogo. Od tih 100, neka 50 bude nedovoljno maštovito, ili voli svoj grad, pa ubaci KG u nadimak i eto ti. Ništa neobično

7. @Бохор, ne samo ne volim pitanja tipa, kako se zoveš, odakle si, koje si godište. Fali mi samo horoskopski znak, to sam propustio

8. koliko si visok tacno u cm?

9. Čuj mene, ne volim svoj grad. Grad k'o grad, meni je dobar, ne volim nijedan grad više od svog grada. Doduše, lepo je u Vrnjačkoj Banji

10. @ollanik, visok sam 180

11. Jesi li iz Aerodroma

12. Da, jesam sa aerodroma

13. uglavnom su niži likovi dosta drčni na internetu, ti se sasvim solidno i staloženo boriš sa ovim forumskim hijenama

14. Gotivim sto nisi musliman, a kakav si na crevu?

15. I mogao bi da se druzis sa miki sosidzom on je dosta nizak inace

16. @ollanik, visok sam 180

Visok metar osamdeset, osamdeset kila, osamdeseto godište. Pa svaka čast!

17. @Радјард Куплунг, ne smatram da sam niži, niti se trudim da budem drčan. Trudim se samo da pristojno odgovaram na pitanja, iako znam da me zaluđujete i da to nije baš korektno

18. Imaš svoj poster za avatar? Centri za mentalno zdravlje štrajkuju, šta?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.