Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Namagarceni bicemo xd
a jeste neviđen berekin ovaj xD
Jednom smo čekali Rađarov post 4 dana i noći, čekao bih opet!
Ja poceo da cekam vec
Ja kao jedem i kikiriki pa mi nije toliki cim
@Truleks Krpa, recimo da ima 100 autora iz Kragujevca, na 200.000 stanovnika, to nije mnogo. Od tih 100, neka 50 bude nedovoljno maštovito, ili voli svoj grad, pa ubaci KG u nadimak i eto ti. Ništa neobično
Voliš Kragujevac?
@Бохор, ne samo ne volim pitanja tipa, kako se zoveš, odakle si, koje si godište. Fali mi samo horoskopski znak, to sam propustio
koliko si visok tacno u cm?
Čuj mene, ne volim svoj grad. Grad k'o grad, meni je dobar, ne volim nijedan grad više od svog grada. Doduše, lepo je u Vrnjačkoj Banji
@ollanik, visok sam 180
Jesi li iz Aerodroma
Da, jesam sa aerodroma
uglavnom su niži likovi dosta drčni na internetu, ti se sasvim solidno i staloženo boriš sa ovim forumskim hijenama
stiže post za koji minut
Gotivim sto nisi musliman, a kakav si na crevu?
I mogao bi da se druzis sa miki sosidzom on je dosta nizak inace
Visok metar osamdeset, osamdeset kila, osamdeseto godište. Pa svaka čast!
@Радјард Куплунг, ne smatram da sam niži, niti se trudim da budem drčan. Trudim se samo da pristojno odgovaram na pitanja, iako znam da me zaluđujete i da to nije baš korektno
Imaš svoj poster za avatar? Centri za mentalno zdravlje štrajkuju, šta?