Takmicenje

1. kranže, smisli nesto opako, u svom stilu :D

2. Debilcino ne smaraj me doci cu vuci cu te za zulufe

3. mozes da me povuces
    .
    .
    .
    .

..

.
    .
    AL ZNAS ZA STA?
    ZA KURAC

uu opako burazeru.

caos lepotan1

4. Kako se takmiči, ovo je moje prvo takmičenje. Pojasnite mi molim vas.

5. Duce ludak unistava me sprdnjom ne znam sta cu kako je samo kul

Borise vrlo je prosto dobices temu da napises definiciju i to je otprilike to. Sutra opet isto i prekosutra i onda posto neces proci dalje odradio si svoje

6. Jao kako je pseto strog..jao jao, sasa popovic propo.

7. Tema prvog kola neka bude "Posle devet piva". Nije preterano ogranicavajuce a opet se nazire pravac gde bi moglo ici. I dozvoljeno je da kolocinu i vrstu pice menjate kako volite tipa "Posle 4 litre spricera", "Posle litar vinjaka"....

8. Za tilma "Posle dvolitarke piva" hahahaha

9. Ништа глупље у животу нисам чуо

10. Posle devet piva".

opako brate, ocekivano

11. @cica draza 93, prvo jos si mladunac tako da imas vremena da cujes razne gluposti a drugo, verujem da jesi cuo svasta gluplje ali zbog animoziteta koji gajis prema meni jer sam ti se posro u facu samo zelis da mi kazes nesto ruzno. To nije lepo ali je tvoje pravo, u zdravlju mi ostaj druze

12. E da ne zaboravim. Stevčo ako se prijavio ne može da se takmiči zbog tehničkih problema.

13. @Pancera aka duce, nije mi poznat tvoj razlog nezadovoljstva ali mogu da nagadjam ziv sam covek i sve sto cu ti reci da mi je zao sto si godinama gutao sperme bez da su dojioci jeli ananas i stvarno saosecam sa tvojim dusevnim bolom ali ova eskalacija nadrkanosti te ne vodi nikuda. Najbolje je da se pomiris sa ruznom prosloscu i da na nju gledas kao na salu jer hej sve ce se jednom juce zvati. Sportski pozdrav

14. Stevco izbacen

15. Prijave zavrsene.

Napravicemo 4 grupe.

Grupa A:
    1. Pipac leba
    2. Mordos kol
    3. Hajlender
    4. Labokv
    5. Nitkovzvizdi
    6. Henri letam

Grupa B:
    1. Bombas
    2. Bane debeli
    3. Fender
    4. Raconi
    5. Che vu
    6. Boris B

Grupa V:
    1. Mlada partizanka
    2. Izijem flips
    3. Gonzo
    4. Kolfild
    5. Loksi
    6. Cegi ako oce

Grupa G:
    1. Tilmo slepac
    2. Sale snajperista
    3. Glavni
    4. Kurajber
    5. Kvejk
    6. Don brate

Evo grupe da ponovimo ovde

16. Izvini druze nakupilo mi se sve nisam ja takav inace samo glumim to mi je odbrambeni mehanizam

17. Nemoj da se ljutis brate treba pet ljudi da te smiruje

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.