Равноземљијанци- тренутачно шизење, еволутивни корак уназад или ту ипак има макар зрнце истине?

1. takvi ljudi u sve veruju.nema te price za koju ce oni da kazu da je neverovatna.jezim se od takvih ljudi.jedan lik mi je pricao(gledao na YT)kako ima 8 rasa vanzemaljaca, cak im je i imena zapamtio,cekaju nas i osmatraju da dodjemo na njihov nivo,vlada to zna ali koci napredak itd i covek sve veruje u to.smem da se kladim da bi u roku od 5 min mogao da ga ubedim da postoji tiranosaurus rex koji zivi negde kod kopaonika

2. Ma to su teške priče. Treba da se gleda šta će biti sutra, ako mene pitate. Lakše je tako. Što manje opterećivati glavu.

3. Па реалније је да постоји не 8, него 108 врста ванземаљаца него да је Земља равна.

4. Ma gde zemlja ravna, kroz moju ulicu ni traktor od rupa ne moze da prodje XD

5. da ali je totalno nerealno da neko zna koliko rasa ima, njihove planove itd cisto fantaziranje

6. Zna li koja je rasa najdominantnija i kojoj se prikloniti kada dodje do kontakta? Ili postoji neki medjuplanetarni savez pa su svi jednaki?

7. Nikad nisam bio u svemiru pa ne znam ni da je okrugla

8. mislim da su svi jednaki i lepo se slazu.a pitao sam tog lika zasto se leteci tanjiri ruse na zemlji posle kratkog obletanja a pre toga predju milione km bez problema.kaze da im smeta vazduh.

9. i ja mu onda kazem kako je moguce da takvoj masini smeta jebeni vazduh koji ne smeta ni jebenoj cesni.kaze da nema pojma ali veruje da oni oblecu iznad nas.ko zna mozda je sofer pijan

10. E da ovaj klip je nekoliko ravnozemljaša postavljalo kao priznanje masona preko televizije lololo
    https://www.youtube.com/watch?v=kX8Qbqfi9lY

11. Ili postoji neki medjuplanetarni savez pa su svi jednaki?

Јашта него постоји! Си ти гледао Волтрона на 3К? То су ти она четворица са Земље што се ложе сви на ону плаву принцезу са планете Арус, а она их све френдзонује јер их гледа као браћу, па како који је крене да их мува, она им каже да их воли све подједнако, да су они четверац и... добро, то је сад неки други филм, али у том Волтрону је постојао неки савез добрих планета са седиштем управо на Земљи.

12. pomesao si sa star wars

13. Kaze se star trek.

14. Ova tema je trebala forumu, inače kaže se "lost in spejs" (LOST IN SPACE)

15. Vilander na ovoj fotografiji neodoljivo podseća na ekstraterestrijalno biće. Još više liči na Federera u mladosti. Slučajnost, ili nešto više?
    http://www.hurriyetdailynews.com/images/matswilander_crop_340x234.jpg

16. C0a
    Jedan kolega na poslu zastupa ovu teoriju, i sad je ubedio jos dvojicu kolega pa su i oni krenuli sa tom pricom.

Jehovini svedoci žude za takvima.

Uglavnom sto sam video da je pokazivao prica je sledeca. Avion leti od Sidneja do LA, treba hitno da sleti i odlazi na Aljasku kao najblizi aerodrom, kad se pogleda kugla i nije blize, a kad se stavi na plocu avion ispada leti pravolinijski.

Kad se stavi na "ploču" iliti atlas - ni tada nije bliže, jedino ako nije u pitanju karta neke nove Pangee.

I pokusava da otkrije zasto turisticke ture nisu dozvoljene na juzni pol, vec sve ide preko jedne i samo jedne agencije.

Kompanije, ne agencije - velika je razlika u značenjima te dve reči. Ne leti puno kompanija preko okeana jer su troškovi poprilično veliki. Najbolje da i ti i on izguglate malo o prekookeanskom avio saobraćaju, kao i o tome zašto se ne leti preko polova.

Nisam ga previse slusao, ali ovo sto je pricao deluje logicno, naravno pitanje da li ima istine u tome.

Logično je do kurca - idiotizam najobičniji.

17. U toj čitavoj frtutmi, jedino je ovaj lik ponudio normalniju diskusiju na temu ravne Zemlje: https://www.youtube.com/watch?v=2E3FFkvfyMs

Mada, ovo je više vid eksperimenta sa publikom nego što je neko dokazivanje da je Zemlja ploča.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.