Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
doktore jankovicu, sta vi smatrate za 9 11? recite odgovor i vidjecu kakva ste osoba i da li zasluzujete ovo da diskutujete
Reci mi zaveru o 11.9. koju smišljaš ceo život i za šest meseci imaću veću zaveru od tebe.
vucic
Hahaha pa što ne odu do ivice sveta onda, samo da paze da se ne omaknu. Bila bi fora da se još i popišaš odatle.
ne može to tako, južni pol ima zid visok nekoliko stotina metara koji čuvaju supervojnici nasa-e (ne zajebavam se)
E jbg. ;(
Да и тај зид служи да не отекну вода и ваздух у свемир. А зли ванземаљци су испод површине и праве гравитацију и окрећу Сунце и Месец око нашег плавог диска.
Не стварно Јеховини сведоци плачу за оваквим дебилима.
fora je što po njima zemlja ide stalno uvis u svemiru pa onda kad ti skočiš uvis u stvari ne padneš dole nego zemlja ode nagore
Problem je sto danas svaki retard ima pristup Internetu. I na taj Internet moze da objavi koliko je retardiran. I da ga onda drugi retardi vorsipuju.
Дебили се позивају на Библију, а приступ им је сајентолошки. Сами себе своде на апсурд. Много нелогичности и много доказа које можеш лако да оспориш. Чак и ти "докази" о Сунцу које има пречник од 50 км и које је на висини од 5400 км се лако обарају.
Један од бољих дебилизама на које сам налетео је о вези између равне површине воде у шерпи и површине океана. По тој некој "логици" пошто је површина воде у чаши равна, стога су и океани равни. Типично непознавање појмова као што су атмосферски притисак, геометрија, гравитација...
Nek mi nko objasni kako se mi krecemo preko 30.000 km na sat kroz svemir i nista se ne polomi ja cu poverovati zvanicnoj verziji.
Тако што смо толико ситни у односу на величину Земље и зато што њена гравитација делује на нас, а не ми на Земљу. Због магнетног поља која штити Земљу од међузвезданог утицаја и која је као опна око Земље, као и због Земљине атмосфере, ми не осећамо то кретање кроз свемир. Као кад се возиш у колима 200 на сат и не осећаш ништа, нема ваздуха да ти дува у лице. Отвориш шибер и провучеш руку... Ајд је врати, а да не закачиш ивицу шибера.
bajo moj
Ja ne verujem da atmosfera ima toliku zastitnu moc da izoluje telo precnika 12.000 km koje jurca po svemiru da se ne oseti ni dasak vetra.... Atmosfera je nista drugo do smesa gasova koja prvenstveno stiti od zracenja i nista drugo, nije cak ni fizicki opipljiva. Tako da mi ta teorija pretanka
ja isao suzukijem iza bez kacige 200 na sat ide ono brale ovaj ispred mene vozi ne osecam tockove tu me udarila muva cvoruga pulsirala tri dana bajo moj
Магнетно поље штити од зрачења, а не атмосфера. Управо због комбиноване ротације и револуције је магнетно поље најшире по екватору, а смањује се изнад полова. Магнетно поље је опна која изолује Земљу и њену ближу околину од отвореног свемира. Тек при самом полу се осећа Земљина ротација, бар је тако по речима свих који су одлазили на Северни и Јужни пол.
to ti kazem, paz kurca mu vozim se kroz svemir bez sofersajbne 30.000 km na sat i ne osecam nista. Koji su glupanderi ljudi koji veruju da smo okrugli i idemo oko sunca,
pa stite zajedno glete kurca sta si mislio da je dovoljna atmosfera da zaustavi zrake treba tu i magnetno polje malo da povuce
bombaš, ono kad si rekao da se u kafani družiš sa ljudima koji "imaju priču", jel ovo sa ravnom zemljom jedna od tih priča??