Sirotinjska spika

1. Tilmo iskulirao sam te i prvi put jer ono prosto covek nema vise nacina kako da te uvredi

2. secam se mene kolko su zezali za dzemper koji mi je sasila baba, ali nisam hteo da ga bacim nosio sam ga i dalje.i pokazao se mnogo kvalitetniji od dzempera druge dece jer je napravljen sa ljubavlju..

3. Imam jednu pesmicu;
    Bila losa godina, sve rodilo slabo
    Jebo sam te usta, labo

4. imas talenta jebo te sako polumenta

5. Zasto sam ja u tripu da labo sve pise ili mrtvo ozbiljno ili je teski trol. Mislim previse dugo traje za trol a i djeluje mi kao ozbiljan. Labo mi je misterija vjecita

6. u pocetku je bio ozbiljan pa su krenuli da ga ismevaju i kace privatnu sliku ispod, pa je okrenuo na zajebanciju. ako sam dobro shvatio

7. Labokv, ne razumeju to ljudi koji su do para došli otimačinom i prevarom, pa im lako i da ih potroše. Valjda je to zbog savesti, šta znam.

8. i meni bombas, nekad mislim da je normalan nekad da nije

9. Al gotivan si, mislim da si najkompletnija glavica sajta. Mogao bi ladno da budes desna ruka kaizena.

10. ma nisam ja toliko ambiciozan.ja desna ruka kajzenu ma daj..msm naravno da bi mi imponovalo ali ipak, necu da se namecem i tako..ko mene zezao ti koji su hteli da me nerviraju nisu uspeli jer uvek imam ksanaks u kuci

11. che vu ti znas da nas zapadnjaci smatraju ciganima, to je takav mentalitet srbin voli da se pokaze da ostavi baksis 500 din iako mu je dnevnica 1000 itd.tako i cigani, znam jednog sto skuplja gvozdje ide po deponiji itd i covek tera konja i pije hajneken i pusi marlboro a sutradan bukvalno nema sta da jede ceo dan

12. de će čevu bakšiš da ostavi on pravi svoje gaće i svoje pivo

13. Ja bi s paninarom seo da popijem pice znam da se ne bi izblamirali sto posto konobaricu zove mala i ostavlja baksis 25 posto od racuna ako je do 5000 a ako je preko onda bar 15

14. Mene je labokv vređao jednom, a onda na istu stvar s duplog kad sam mu napisao - nije. Jeste čudna glavica.

Jbt. kako vam je retardirano to "glavica".

15. Ja pravim i svoj bakšiš, kujem ga sam, ne kao vi lezilebovići što čekate centralnu banku da vam ona to radi.

16. ada nećemo tebe zvat "glavudža" ni "grmalju" agilni

17. Labo je neciji dupli koji je prerastao original

18. Ne razumem kojim jezikom pišeš.

19. u vreme kad sam se ja reg nisu se pravili dupli, znalo se ko je ko i bilo je mnogo bolje zezanje nego danas

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.