Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Sta, da je kupim kao?
Malo pivo
Ma ko ih jebe, ne mogu oni meni napraviti posla koliko ja mogu raditi
Bože, ima li te
Neuzimanje kese iz marketa/prodavnice jer se naplaćuje 2din...istinita priča jbg, svakodnevno vidjam. Kupi tipa flašu pepsija i smoki i nosi tako bez kese, u rukama
Ja radim to :D
Jagode i maline su precenjene
U moju odbranu nije zbog 2 dinara nego su drugi razlozi al ne vredi sad o tome... xd
Ajmo bez kondoma, ljepši je ugođaj a nećeš ostat u drugom stanju jer smo pederi.
Ponasanje sasvim u skladu sa kupljenim artiklima.
Shomy gledao zadnju ep dnevnjaka pa se sjetio toga haha shomy prati dnevnjak
хахахах папет има друге разлоге као свестан је загађивања околине итд
мислим поштујем да неко не узима кесу и носи цегер у продавницу и сл. али ако се то ради за 2-5-10 динара а ради се у 90% случајева онда је то баш пресиротињски
узми кесе требају нам за ђубре кући
Coa jel furaš i dalje onu njujorker majicu? XD
ја не знам чему то извртање чињеница, ја никад нисам ни имао њујоркер мајицу.
јесам тајмаут имао ок да да ја сам тешка сиротиња баш идем у капуту очевом и ципелама што ландарају
A bio je davno neki onda dal nekerman, ne mogu da se setim sad, prastara fora :D
Da, nekerman jebote, njemu je mesto na ovoj temi
Što se ljutiš brate, svi smo,mi sirotinja pomalo