Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Pa zar bas svaki put moras kolima do prodavnice?
Haha pa ko ide autom do prodavnice ili je na selu ili je teska sirotinja u glavi.
Taj je buržuj jebeni. Xd
Taj je debil jebeni ili ima 150 kila.
Ahhahaha gle sirotinje sto se odaje da ide peske do prodavnice
papet ih pogodio di su tanki
ma sta da mijenjam gume, dobre su ove od pretprosle godine
Sta vi mislite da misle kada idete 50 metara kolima:
,,U vidi kakvi burzuji kava moc,voleo bi i ja da sam takav jednog dana,,
Sta stvarno misle:
,,Jesu ovo invalidi neki ili su neki teski debili?,,
zasto bi iko ista mislio
ti si samo osoba koja ide u prodavnicu, pjeske ili u autu. nisi vrijedan da neko misli o tebi bilo kao debilu bilo kao burzuju
zamisljam lika koji isparkira kola iz dvorista i provoza ih 100 metara ukoliko nadje parking-parkira se,ode kupi sta mu treba i vrati se nazad 100 metara i parkira kola opet.
po ns ljudi ko sakali kruze oko parkinga ne bi li ga nasli.
ukoliko neko nema svoje parking mesto,onda udje u kola da bi otisao do radnje koja je na 100 metara i izgubi svoje parking mesto trazeci drugo kod radnje koje nece naci.nadje ga na kilometar od radnje i onda se vrati kuci da opet trazi parking mesto kod svoje zgrade.
zato sto nije sirotinja.samo je glup ko kurac.
Saću ja to razloziti...
Do 100m debil si.
Od 100-200 a loši vremenski uslovi, prihvatljivo. Ukoliko je lepo vreme, prihvatljivo ako imas bas neki napucan auto, zbog kurčenja.
Preko 200m skroz ok.
mozda ima bas bas dosta da kupi jer jebiga nije sirotinja koja dodje u radnju i kupi pola leba i mlijeko u kesi ono za pse
Ako ko ima uslova da se kurci i ide autom 50 metara, to sam ja.
1) Na tuđoj sam grbači
2) Imam auto
3) Prodavnica mi je stvarno na 50 metara
Nema nikakvog opravdanja, moras biti nepokretna hrpa sala da ne mozes da prosetas nikud.
Al vidim da ovdje ima debila koji nemaju predstavu kako je malo 100 metara sto je i razumljivo jer vjerovatno nikada nisu ni vozili auto. Ne bih mogao stic prebacit u drugu, prešao bih 100 metara. To opet pokazuje kako je debilno ici autom na tu razdaljinu.
plidu jedan od onih sto gazi auto do 3 i po hiljade obrtaja prije nego prebaci brzinu.
papet inace nidje nije pomenuo daljinu u ovom postu sto vas je toliko trigerovao lolo
Hahaha a te velike kupovine sto rece sed to je najgora sirotinjska spika, sta kupi 20l ulja na akciji za u podrum lol, presirotinjski ako nije meso i alkohol za proslavu neku za vise ljudi fazon
hahaha oke, nisam na to mislio, mada vim kako izgleda lolo
Odnosno kupovina danas za danas ili danas za sutra, ostalo sirotinjski, bilo kakve zalihe j kurci
Hahahaha a zamisli cojeka domacina ide 500m tegli kese neke u rukama svaka po 5 kila