Sirotinjska spika

1. e,idem kolima do radnje da ne bih nosio dve kese od po 5 kg,a posle cu u teretanu malo da vezbam.

2. Kesa u maksiju 5 dinara? Mamu im jebem od sad idem u ideu samo

3. Kakve veze ima sto mi treba 500m do nje, taman idem kolima, da se iskurcim

4. Pa ako neko ima osnova da kolima ide 5 metara sam ja. Imam nov automobil iz salona i ne plaćam gorivo.

Ali koliki retard trebaš biti da za 50m pališ auto.

5. Sanitarni čvor
    e,idem kolima do radnje da ne bih nosio dve kese od po 5 kg,a posle cu u teretanu malo da vezbam.

hahah
    ma dje bi nosio dvije po 5 kila, ocu bole me kurac.
    ako kupujem brasno a idem pjeske, iskljucivo uzmem ono od kilo, da ne moram da vucem ono od 5 kila lolo a ne ako ima jos nesto uz to.
    ima nekih 300 metara do prodavnice. doduse kolima kilometar jer je jednosmjerna ulica lol

6. Mada, Papet čini mi se živi u Barje Čiflik, selu na nekih 3km od Pirota. Onda njegov post ima smisla skroz.

7. Malopre u banci prilazi nalickan dečkić kaže: "OĆU DA ZATVORIM RAČUN"
    Ova bankarka veli dobro. Kaže on "jedino ako imate povoljnosti za studente, onda ću da razmislim".

8. еси видео што има шаоми у випу за динар кида за те паре ре ал но

9. Jebo te šaomi kineski više.

10. hahaha i na prvoj strani je hejtovao šaomi

11. Dotakao je dno.

Sad je bas ono sto se kaze dno dna.

Prevrsio je svaku meru. Probio je dno.

Sa ovim je probio novo dno.

12. ljudi koji narucuju sitnice preko ebay-a koje su im za neznatno vise novca dostupne i ovdje, ali su svejedno spremni zarad 1-2 eura cekati da im to dodje iz kine nakon preko mjesec dana cekanja

13. Prije neku noc u Voli zena tgovala puna kolica, dosla na kasu, naravno,uredno platila, i kasirka joj kaze:"Izvinite,nemam pet centi da vam vratim", zena kaze: "Molim, pa stavite mi onda jednu veliku kesu u kolica" i potpuno je bila u pravu, kad kupcu fali 5,10 centi, problem, a kad oni nemaju, sve je u redu

14. Nista novo, u CG je to normalno, jedan cent ili dva nisu u opticaju zaokruze na jedan Euro, ako je racun 3,45 placas cetiri meni se na Murinu to desilo. Kad sam dala koliko je kasa otkucala naravno sve u cent rekli su mi da jedan ili dva centa ne primaju bila sam sokirana. U Austriji vam usitne sto Euro ako vam zafali prilikom placanja i slucajno nemate taj jedan cent

15. Osoba IQ: Po 20 I vise eura see slije u kasu godisnje ,bas zbog tog jednog centa..a to svi mi gradjani placamo Po ovim radnjama..izmislili zvake za 5 centi za kusur
    Znatel Koji market il prodavnicu da su vratili kusur od centa pitam za cijelu crnu Goru..a da uzmu,sve sto mogu

Osoba Щ: a ti kao imas da das cent? Pa ti plati tacno u cent na primer 0.59 i ne cekaj kusur..

Osoba IQ: da imam uvek da dokazem da se od centa zaradjuje..mi nismo bogatiji ni od nemacke I ostalih evropski gradova...one vrate svaki cent..a mi Kao u crnoj Gori see stidimo trazit kusur od centa,,to je Ono od tafre prdi a od Jada smrdi...I nebojse trebali da trazimo Taj cent nego da ga Sami vrate..Oni sitne novac u banke I Po cenat,a nase je hocemol ga uzet I'll ostavit

Osoba Щ: verovatno ste u pravu

Osoba IQ: Hvala...

16. Ovaj komentar pokazuje sav besmisao kapitalizma:

Kod nas u marketu kupih prolom vodu a dobih litar rakije spakovan u nju. Tako da se vise ni za sta ne cudimo ;)

17. I ja sam istu situaciju imala...ali gospodja koja radi na kasi u objektu na starom aerodromu tržni centar Forum me je tako lagano ispratila da sam se ja njoj morala izvinjavati a ne ona meni...lopovi iz Bijelog polja

Zaplaci se malo, kurcu jedan. Za 28centi

18. hahahha jbt
    u njemackoj ne smiju imati visak u kasi, dok ti manjak tolerisu do 10 eura tako nesto
    ali gore ako imas plus neki veci, misle da namjerno potkradas kupce na tim sitnim kusurima

19. U Nemackoj isto vracaju kusur u kovanicama, ali ne primaju iste u marketima. E sad ne znam da li vazi za celu Nemacku ili samo u tom delu. Ali momenat ides u banku da uzmes pare u papiru da bi opet dobio kusur u kovanicama je pregenijalan.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.