Sirotinjska spika

1. ima ja mislim neki bravo/star ili tako nešto, ima i neki gomeks ili tako nešto, imaju isto neku socijalnu marku. Otkad se sam zezam sa kupovinom, smučilo mi se iskreno da pamtim sve to.

2. Piše "best before".. znači može to još da gura bar sedam dana.

3. Sa novobeogradskom karticom 5 posto popusta u Amanu valja to iskoristiti.

4. Mož međ tim robnim markama da se probere i nešto kvalitetno.

Recimo Yuhor je za Deltu, sadašnji Delhaise tj Tempo i Maxi pravio identične proizvode za robnu marku kao i svoje. Provereno.

Neoplanta je Merkatoru pravila iste paštete za robnu marku kao i svoje.

Kažem, u DIS-u slobodno kupite DOBRO pivo, mini jafice. Ali nikako NIKAKO viršle.

Mi im pravimo čajnu, kulen i domaću salamu, nije loše al tamo ide više masnog tkiva i takvih stvari. U naše proizvode stavljamo kvalitetniju kategoriju mesa npr.

5. Kažem, u DIS-u slobodno kupite DOBRO pivo, mini jafice. Ali nikako NIKAKO viršle.

Lol kako si ovo napisao, kao da su u viršle samleli rashodovane automobile, gume, dvojicu tvojih kolega, 7 džumara koje su se vrzmale u blizini i 24 migranta. I sve to umešali sa zrenjaninskom vodom česmušom.

6. A ko kaže da nisu lolo

7. čekamo tilma da nam oda pravu recepturu xd

8. Neoplanta je Merkatoru pravila iste paštete za robnu marku kao i svoje.

od ljeoparda??????!!!!

9. Samo ne kupujte dobro viršle.

10. Znači bio sam u pravu, ako ne bude bilo Tilma na forumu, znamo da je završio u dobro viršlama.

11. Brate, jes da sam slaninjav al bih bio premium sastojak u njihovim viršlama.

12. Mislim, ovo je savet a vi terajte kako hoćete.

13. Tilmo nemoj se srdit, samo se šalimo

14. Hahhahaha ma znam uopšte to za viršle, salame i te špecije. Ni mačke više neće to da jedu.

15. Di se srdim, neg da vam podelim ono čeg se nagledah.

16. Ja sam jednom mački dao jogurt sa mandarinom ili tako nekim sranjem, tri dana se nije pojavljivala na kraju je i crkla, doduše ne od toga.

17. Recimo piletinu, peru dok god mogu, nekoliko dana posle isteka roka. Pa onda kad je ne prodaju ide u onaj grill i prodaju je kao pećenu.

18. Ja keru jednom dao salamu neku, gledao me onako tužno - šteneće u fazonu ''dal me mrziš toliko sve ti jebem''.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.