Sirotinjska spika

1. Koje brt? Za kupanje, jbt, uđi u lift u isto vreme sa većinom ljudi iz mog komšiluka, garant i ređe od svake druge subote. I šta koj' kurac sapun, samo vodom se operi.

2. Бојлер се укључује само после 23 часа, кад је јефтина струја

3. Čestim kupanjem spira se zaštitni sloj kože i čovek postaje podložan infekcijama

4. узми роловани шиш јефтинији ти је 20 динара од обичног а исто ти је то

5. 24 sata su odlične novine.

:uzima 45 primeraka na autobuskoj stanici u 6:30 ujutru, razbacavši sve penzionere koji su se gurali za iste:

6. Prazna pasta? Pa tu imaš za bar još deset pranja

7. Обрни-окрени, свака оваква тема пре или касније почне да личи на Авериџ Србенду.

8. Pa averidž i jeste oličenje svega toga, može slika onog lika garant uz sve i jedan tekst. Nije prosečan srbin neki šminker pun para koji se razbacuje. Nego svojih osamnes iljada pošteno zaradi.

9. Нема јачег јела од попаре. То ме отхранило, и тебе ће!

10. Znate da DIS ubacio novu robnu marku, da bude još veći krš od DOBRO. Zove se "JEFTINO".

11. Čanj ima neki specifičan šmek.

12. Какав Чањ, Игало закон, закупиш смјештај код неке бабе иза Титове виле, понесеш своју храну, послије свима причаш како си љетовао у Херцег Новом.

13. Reci kolika su sirotinja, al u mozak, oni koji na pijaci kupuju one sokove od paradajza i sl. u onim plastičnim flašama što ovi vade iz kante pa operu.

14. Od DOBRO robne marke, sviđa mi se jedino ona mini jafa, jebe keve. I to mislim da im prave oni Makedonci.

Onda pivo, ono 0.33l u flašicama, uvoz iz austrije. Potpisujem da je bolje od svih domaćih piva, samo što je skuplje jbg, al udara lepo.

15. Jel ima aman svoju marku,oni mi izgledaju najsocijalnije.

16. Ima: "Bravo" za klopu, "Alloro" za hemiju itd. I to uopšte nisu loši proizvodi, verovatno ima i krš, ne sporim

17. ima ne mogu da se setim kako se zove trenutačno

edit: bravo