Sirotinjska spika

1. Il rokne praznu kovertu
    Jes oni znaju ko im dao

2. Nikom ne ide na veselja gde treba dati neki dinar. Napravi svadbu, zove koga zna i ne zna, plus komšiju s kojim se sudi zbog međe.

3. To s praznom kovertom je nemoguće jer pred ulaz u salu uvek ima sto na kom predaš kovertu i odma se beleži.

4. A najgore od svega je (sto mislim da jos dosta radi) zapisuje sta je ko doneo, pa ako bude slavlja kod njih da im da u istoj vrednosti/istu stvar

5. Ovde ima sirotinjskih kulova koji zovu nekog baš lovatora i nadaju se da će on sam pokriti svadbu. Dođe sa ženom i da platon 200€, a muzici da deset puta više. Veoma kvalitetno pišanje po sirotinji.

6. Hahaha, misliš. Pa ovde se to najotvorenije radi. xD

7. Ili ako se kupi nesto super skupo
    Nemo skidas cenu da se vidi da se ima heheh

8. Kupuje ili ona najgora sirotinja (tipa dva tiganja) ili neka jaka rodbina pazari npr. neka nova kolica, Pežo najčešće.

9. http://vukajlija.com/forum/teme/70918-lik-toliko-stedi-da?strana=2#post_3583527

Ovaj brat se najede i napije na veselju za cirka dve iljade dinara ili dvaes evra.

10. Čitao sam do 4. strane, a onda se pojavio fender...

11. Užasan sirotinjski momenat je kad neka multidimenzionalna sirotinja nadene sinu ime Aleksandar. Bre, ime najvećeg osvajača u istori, treba to titula da bude, ali ne, 2/3 omladine Ranilovića Aleksandri.

12. Ogroman pozdrav mojim prijateljima, saletu i ljubaznom mikiju sosidzu

13. Uzvraćam pozdrav veoma ljubaznoj personi Šomiju23

14. Užasan sirotinjski momenat je kad neka multidimenzionalna sirotinja nadene sinu ime Aleksandar. Bre, ime najvećeg osvajača u istori, treba to titula da bude, ali ne, 2/3 omladine Ranilovića Aleksandri.

:зове се Милош, ради као портир у ЈКП

Дај, Прове, па по теби би морала да постоји комисија која би одређивала како ће ко да назове дете на основу материјалног стања родитеља.

To s praznom kovertom je nemoguće jer pred ulaz u salu uvek ima sto na kom predaš kovertu i odma se beleži.

Не знам за то. На улазу само дајеш неки динар за девојке које ти каче рузмарин, а поклон се не предаје на улазу, него унутра, па онда иду родитељи, браћа и сестре младенаца и скупљају поклоне. Откад знам за себе је тако. Било је много случајева где су људи предавали празне коверте (или су у њих стављали празне папире).

Али је последњих година почело да се тражи се да се на сваком поклону или коверти обавезно свако потпише, да се после могу да виде ко је колико и шта дао. И сад предај празну коверту, ако смеш.

15. Jesu iscepane, ali to se tako nosi

16. U kraju u kom živim moraš platiti i ruzmarin, a i odmah unose podatak koliko je ko dao. Video sam svojim očima. "(/(((/$#"#$ići :štikl: - 300 evra". Ispod drugi i tako to.

Дај, Прове, па по теби би морала да постоји комисија која би одређивала како ће ко да назове дете на основу материјалног стања родитеља.

Izvrćeš malo. Ne treba komisija, ali je abjuzovano ime Aleksandar mnogo. I još si površan, nisam mislio na materijalno.

А И сад предај празну коверту, ако смеш.

Ko god je stvarno spreman dati praznu kovertu, zaslužuje da ostane sirotinja do kraja života i da se to prenese na njegove potomke.

17. Ali kad donesu flasu rakije, a unutra voda pa moze li covek nize pasti

18. I načeto piće kad ti donese neko :D

19. Da nija sad bas nisam siguran kako to ide na svadbama ali cini mi se na stalku ispred da se rasporedjuju svatovi tacno imaju imena za svaki sto i broj a pare mogu i nemoraju tu nego mogu i posle mada nisam siguran

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.