Sirotinjska spika

1. - Mama, trudna sam...
    - Uzmi sinacilin, on je za sve.

2. Želim sa ruksakom na ramenima proputovati svijet. Doživjeti čari amazonske prašume, las vegasa, new york-a, machu picchua, transibirske željeznice... Posjetiti tropske otoke i nadisati se planinskog zraka najviše visoravni na svijetu - Tibeta.
    3997 odobravanja • 203 osuda • 80 komentara

3. kolko ovaj gvozden sere...

4. 5 arena sporta se pojavilo

5. da, i pink 10 komada, a ja sprdam druga kako plaća, a ja gledam za dž ahhahah
    mislio sam da su mi upalili paket bez pitanja mame im ga, kad ono kod komše onaj drndavi TV isto hvata arenu i pink comedy

6. HahahhahH slepčine jel me jebete da nemate kablovsku nego ono socijalno sranje sa 10 programa?

7. Priča mi lik: izađem sinoć i puko tries evra piće... Ja mu kažem: u, al si se ti napiooo... A on: ma ne, obrnuli smo dve ture. A ja njemu: e, pa ko te jebe kad piješ po splavovima umesto po parkovima i oko dragstora, ili kod kuće sam.

8. e cao, vidi kupio sam patike
    woooow suuupeeer.koliko si ih platio
    uuuuh dosta, preko 4 hilj

9. Ja imam Bane oko 150 kanala, ali neki dan mi se odjednom pojavile sve arene i pink comedy,pink folk itd. kao i radio beograd 1, radio s itd.

10. uuuuh dosta, preko 4 hilj

Za patike je 5k dosta, objektivno, ako nećeš da nosiš neke napucane. Cipele su druga stvar, ali više od 13 za dobre nikad ne bih dao.

11. pa verujem da ti je sranje tema kad si se prepoznao u 90 posto postova

Pazi kad je Gvozden imao potrebu da nešto odgovori na moj post. Nisam to očekivao uopšte.

12. zavisi od toga kakve patike volis da nosis, neko voli duboke one nisu jeftine, tu si one kozne kojih nema ispod 7 hilj.ti izgleda volis platnene plitke one se krecu oko 4.ja takve nosim a zimi nosim cipele.a poenta je vise bila u tome kad te neko obavestava da je kupio patike.e vidi kupio sam patike, pouzdan znak da je sirotinja

13. e da ti se pohvalim kupio sam sorc!

14. Pazi kad je Gvozden imao potrebu da nešto odgovori na moj post. Nisam to očekivao uopšte.

Hehe sarkastični lolo. :)

15. Esi video kako sam to namazano izveo.

16. uhh tebra kolko smo popili sinoć ono nije humano jes da danas ispovraćah plućnu maramicu al ono, da, mnogo smo popili

17. đokovića svi vole samo ga njegovi srbi ne vole

/ne voli ga niko osim glupih kineza/

18. Kakav je Bog ovaj Gvozden on kroz svaku jebenu temu provuče Radulovića xaxaxax

19. Sve može, ali ker i auto moraju biti iz Nemačke.

(mada je ovo dživdžanizam)

20. Mogli bi mi na neko letovanje ove godine, šta misliš o halkidikiju?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.