Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Duži s mlekom i čašu obične vode.
A ovu šunkaricu s akcije nemate više?
šta fali kavosu, pa tu svi idu
ajoj videće oni kad proradi srpski inat
Uh, svadba, nas četvoro ide, je l' dosta 80e da stavim? 14.5 je mesto.
oćeš da se ISTALIMO za sok
Normalno da ću da pušim duži marlboro, više duvana a isto para.
Meso opet otišlo gore, čak i piletina.
Komšija, ide Božić, mogli bi po jedno pola praseta, šta misliš? Ma uzeo bih ja i celo, nego nas četvoro, ko da pojede to, samo bacam posle.
kolega kako je ide li kolega heh
Ma namešteno da Partizan uzme derbi a Zvezda titulu
stavi još te pavlake slobodno
Je l se plaća sir-susam?
Odlična večera bila, evo 3650 za račun, i 50 konobaru, heh.
Ma daj nam kilo-kilo i 4 čaše
Mrzim te veštačke klubove, čelzi, psž, siti, i slični, ubili su čar fudbalu.
kako kaže ono toni montana sa pravom ženom ništa me nemože zaustaviti;))))
/račun do 300 kinti/
UŽIVAJTE DRUGOVI ja plaćam ovaj put;)))))))
Red Bul i Ultra meni isti kurac
ja sam više planinski tip