U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ko još ide u crnu goru na more???
inače ti ljudi igraju kladionu/prognozu najmanje nekih 30 godina, a i dalje ništa nisu naučili o istoj, razmisli o tome malo druže
Ne seri Džanki da i ti nekad ne juriš 200+ koeficijente
Na LŠ opušteno može da se igra sa euro, dva, da digneš 100-200€ ako pratiš formu igrača i rasporede fino.
pogledja ovu stranicu vučićev zabavnik na fejsu, jako je smešna, sprdaju se sa vučićem brate haha!
Arkan te živ, takvom čoveku ti nisi mogao da priđeš da ga ubiješ
Ja stvarno ne znam što vas smara Vučić toliko. Otvorio zilion radnih mjesta, hvale ga stalno strani zvaničnici...
Za razliku od nekih ne diže kredite 30 puta veće od državnog budžeta da pravi beskorisni autoput, dok pola glavnog grada nije priključeno na gradsku kanalizaciju a jedno 40% države je nezaposleno
EDIT: I ne, ovo nije sarkastično... stvarno ne kapiram situaciju što vas smara
pa drami i ponaša se kao ludak više nego ovi pre njega, ali ubedljivo najveći deo antivučić kukanja je prosto sukob između pizda žućkastih u duši i ovih otvorenijih radikalskih seljačina
ugrubo, najbolji opis antivučićevca je - klasična pička
Vozom je najbolje do Crne Gore,najjeftinije,odmorim se ko covek do tamo.
A i ne moram da pazim na one manijake na putu da ne izginem.Ocajan put samo neke krivincuge znas koliko trosi moj fijat,ne bi verovao.
Ma da to sam primjetio stvarno jeste jedno 10 sati dnevno na TV-u... kapiram da ga u Srbiji puštaju bar duplo više lol, ali baš ne znam šta je drugo zasrao da bi ga toliko pljuvali.
Mislim ono, imam osjećaj da se samo one notorne seljačine i 2cool4school studentarija buni protiv Vučića... možda griješim, ali takav sam utisak stekao.
ja mislim da je gvozden dao najrazumnije objasnjenje oko tih antivucic kukanja
Ah, taj Fiat Punto... taj pjesnik gradske vožnje, naročito onih prigradskih nota. Mnogi se pronalaze u njegovim stihovima... Neki možda i previše.
Baci der mi jedan samo davidof da plaknem pluća
Шта које цигаре пушим? Јел знаш ти колико цигара можеш да сролаш са 300гр дувана? А и здравији је.
Mama, zašto 4 broja veće patike?
Porašće ti noga.
Ко све данас има паре, мене би било срамота да будем богат.
Шта ти мислиш, да то што он има толико пара, да је срећан? Е, мој ти...
Ne slavim, samo obeležim sa najbližima.
Швајцарци немају душу ко ми
Seat Spanac?
Sve ti to bre danas nemac sve to vw pravi