Sirotinjska spika

1. pa šta ti misliš da se taj posao dobija bez veze? E sinak moj, pa tu je plata bar 600 evra, pa ti vidi

2. Nek rade ti pederi šta hoće al u svoja četiri zida!

Edit: Danas vam je prajd je li?

3. oćeš da te učlanim kod mene u stranku

4. haha glupi čelsi, uvek ĆEMO BITI jači od njih, YNWA

5. Данас без 1000 динара не можеш да изађеш из куће.

6. jeste danas je.

Murinjo je precenjen trener

7. homoseksualnost je bolest

NE MENJAJ daj pusti prethodni kanal da vidim one lezbače mmm

8. jeste danas je.

Oće biti tuče pederi protiv nepedera??? Inače kad smo kod ovih fudbalskih:

"ee 2010 samo da smo prošli grupu imali smo slobodan put do finala!"

9. Groblje, a kad je Vjetrović upadao u komisiju za sudije zajednice prvoligaša srbije tad niste pričali o tome a

10. I naravno "Engleski fudbal je prespor... Inače navijam za Barsu"

11. ma kakva tuča, za par godina će biti i dosta manje murije, za 5 6 godina će biti ko u zagrebu, za 10 ko u njujorku

mnogo volim da gledam proces vaspitavanja stoke

12. ma mogu ja bataliti cigare kad hoću nije to problem

13. A na sp 90' bi bili prvaci i juga se ne bi raspala da onaj sudija peder nije dao 2 žuta šabanadžoviću. Jebali bi argentinoa.

98' finale minimum da mijat nije pogodio prečku.

14. mogao bi ovaj juventus iz NULE večeras

15. a dobro, nula je izraz koji koriste stariji ljudi koji su igrali sportsku prognozu :)

16. "Treba dovesti jednog crnca i komotno možemo do F4"

17. naravno, ali mi je prva asocijacija znojav lik koji ganja 500 triliona dinara na 20 kinti nervirajući se kako nije sve došlo i kako je ovo bio lagan tiket

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.